Holisztikus gyógymódok és masszázs oktatás

Anatómiai alapismeretek

Időpont Helyszín Időpont Tanfolyami napok Ár
2017.09.15 Bp. XIII., Váci út 15:00 péntek 5900.-Ft  (7900.-Ft helyett)

Sikeres, jó masszőrnek rendelkeznie kell anatómiai alapismeretekkel is, ezért javasoljuk, hogy ha nincsen előképzettséged és szeretnél megismerkedni az emberi test felépítésével, mielőtt masszőr képzéseken veszel részt,  jelentkezz tanfolyamunkra.

A tanfolyam célja:

A tanfolyamon a résztvevők megismerkednek az emberi test váz- és izomrendszerével, valamint egy kis betekintést nyernek a nyirokrendszer működésébe.

Tematikája:

  • gerincoszlop felépítése
  • gerincbetegségek hatása, sajátosságai
  • izomrendszerünk felépítése, működése, szerepe
  • nyirokrendszer szerepe egészségünk megőrzésében

Csoportlétszám: 12 fő

A tanfolyam díja tartalmazza:

  • részletes jegyzetet
  • tanúsítvány kiállítását a részvételről

Jelentkezés:

  1. A dátumot kérlek a következő formátumban add meg: 1900/00/00

A fenti űrlapon kívül jelentkezni a 06 70 942 02 72 telefonon vagy a mail@essekozpont.hu keresztül lehetséges. Átutalással történő befizetés:  jelentkezés után számlaszámot küldünk.

Személyesen történő befizetés: előre egyeztetett időpontban.  A helyfoglalási díj biztosítja a tanfolyamon résztvevőként való nyilvántartást, a szükséges jegyzetek, kellékek beszerzését. A befizetett helyfoglalási díjat, amennyiben a tanfolyamon nem tud. v. nem kíván részt venni, kizárólag a tanfolyam kezdési napja előtt 1 héttel lehet visszaigényelni. A fennmaradó tanfolyami díj kiegyenlítése készpénzben történik a tanfolyam kezdése előtt, a jelentkezési lap kitöltésével egyidejűleg.