Holisztikus gyógymódok és masszázs oktatás

Talpmasszázs

Időpont Helyszín Kezdés Tanfolyami napok Teljes ár Akciós ár
2017.08.12-13. Budapest 9:00 szo, v 25.000 Ft  16000.-Ft 2 hely szabad
2017.09.03-04. Pécs 9:00 v, h 25.000 Ft 18.000 Ft
2017.09.17-18. Kiskunhalas 9:00 v, h 25.000 Ft 18.000 Ft
2017.09.25-26. Budapest 10:00 h, k 25.000 Ft  18.000 Ft
2017.10.14-15. Budapest 9:00 szo, v 25.000 Ft 18.000 Ft

BUDAPESTEN  INDULÓ  TALPMASSZÁZS tanfolyamunkon történő részvételkor  2000.-Ft értékű ajándékutalványt adunk, melyet 2017. december 01-ig tud felhasználni más  – nem távoktatásos, nem reiki – tanfolyamra történő jelentkezés esetén.

Távoktatásos formában folyamatos indulás!!!! Ár: 9.000.-Ft  Részletek a távoktatás menüpontban

JELENTKEZÉS

Megszerezhető végzettség:

Talpmasszőr 

A tanfolyam elvégzéséről  a tanfolyam végén történő vizsga után – sorszámozott, szakmai számos munkavállalásra alkalmas, kétnyelvű (magyar-angol, vagy magyar-német) tanúsítványt állítunk ki, mely egyéni vállalkozói igazolvány kiváltására, szépségszalonokban, szállodákban történő munkavégzésre jogosít.

Tanfolyam leírása:

Testünk bizonyos területein, mint a talp, tenyér, fül stb. tükröződnek belső szerveink. Ezek a területek az ún. reflexzónák. A reflexzónák olyan idegpontok, amelyek egy-egy távoli testrésszel kapcsolatban vannak. A talpunkon elhelyezkedő reflexzónák szervezetünk salakanyag lerakó helyei. A betegség akkor lép fel, ha a szervezet energiacsatornái elzáródnak. Az ilyen energiablokkokat oldja többek között a talpmasszázs, fő célja a betegség megelőzése, de bizonyos – már kialakult – betegségek kiegészítő kezeléseként is nagyon fontos.

A talpmasszázzsal történő kezelésnek elsősorban a vérkeringést kell élénkítenie, hogy ily módon a szervezet hamarabb szabaduljon a salakanyagoktól. A talpmasszázs a fájdalomérzést is befolyásolja oly módon, hogy a hipofízisben (agyalapi mirigy) fokozza az endorfinoknak (fájdalomcsillapító anyagok) az elválasztását. A talpmasszázs-kezelés akkor hatásos igazán, ha nemcsak egy betegség, hanem az egész szervezet kezelésére irányul, így ugyanis javul valamennyi élettani működés, és felgyorsulnak a gyógyító folyamatok.

A tanfolyam célja:

A kiscsoportos képzés célja, hogy a tanulók készség szinten elsajátítsák a talp reflexzóna masszázs fogásait , valamint a reflexzóna térkép biztos használatát, képesek legyenek önállóan elvégezni a talp reflexzóna masszázsát.

Csoportlétszám:

min. 4 fő, max. 8 fő

Kiknek ajánljuk a tanfolyam elvégzését:

  • masszőröknek, akik szeretnék meglévő tudásukat bővíteni, és hatékonyabb kezelést adni a hozzáfordulóknak
  • leendő masszőröknek, akik szépségszalonokban, szállodákban, wellness központokban szeretnétek elhelyezkedni, vagy egyéni vállalkozást szeretnének indítani
  • azoknak, akik otthon családtagjaikat, ismerőseiket, barátaikat szeretnék kényeztetni

A tanfolyam díja tartalmazza:

  • részletes jegyzetet, mely tartalmazza az elméleti és gyakorlati anyagot (folyamat leírás)
  • felhasznált anyagokat
  • munkavállalásra alkalmas tanúsítvány kiállítását

A tanfolyamra ajánlott hozni:

  • kényelmes ruházat
  • papucs
  • törülköző (kis méretű)
  • ennivaló

Jelentkezés:


06 70 942 02 72 telefonon vagy a mail@essekozpont.hu címen keresztül, és 3.000.-Ft helyfoglalási díj (személyesen, ill. átutalással történő) befizetésével lehetséges, mely beleszámít a tanfolyam árába.

Átutalással történő befizetés:  jelentkezés esetén számlaszámot küldünk

Személyesen történő befizetés:előre egyeztetett időpontban

A helyfoglalási díj biztosítja a tanfolyamon résztvevőként való nyilvántartást, a szükséges jegyzetek, kellékek beszerzését.
A befizetett helyfoglalási díjat, amennyiben a tanfolyamon nem tud. v. nem kíván részt venni, kizárólag a tanfolyam kezdési napja előtt 1 héttel lehet visszaigényelni. A fennmaradó tanfolyami díj kiegyenlítése készpénzben történik a tanfolyam kezdése előtt, a jelentkezési lap kitöltésével egyidejűleg.

A tanfolyamra kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot,  papucsot ajánlott hozni.