Holisztikus gyógymódok és masszázs oktatás

Tradicionális Thai Masszázs

Időpont Helyszín Kezdés Tanfolyami napok Teljes ár Akciós ár
2017.08.05-06. Budapest 9:00 Szo, V 32.000 Ft  16000 Ft MEGTELT
2017.09.25-26. Budapest 10:00 H, K 32.000 Ft 16.000 Ft
2017.10.14-15. Budapest 9:00 Szo, V 32.000 Ft 18.000 Ft

A tanfolyamon történő részvétel esetén 2000.-Ft kupont adunk ajándékba, melyet 2017.december 01-ig tud felhasználni más tanfolyami részvétel esetén, kivétel: reiki és távoktatás

JELENTKEZÉS

Megszerezhető végzettség:

Tradicionális Thai masszőr

A tanfolyam elvégzéséről  a tanfolyam végén történő vizsga után – sorszámozott, szakmai számos munkavállalásra alkalmas, kétnyelvű (magyar-angol) tanúsítványt állítunk ki, mely egyéni vállalkozói igazolvány kiváltására, szépségszalonokban, szállodákban történő munkavégzésre jogosít.

Tanfolyam leírása:

A thai masszázs 2500 éves múltra visszatekintő, az egész világon ismert, leghatékonyabb keleti gyógymód. Speciális mozgatásokkal az energiacsatornákra hat, a fizikai testen keresztül az energiatestet harmonizálja.A thai masszázs komplex kezelést biztosít. Oldja az energiablokkokat, ellazítja a testet és a lelket, méregtelenít, aktivizálja a vér és nyirokkeringést, valamint a szervezet öngyógyító mechanizmusait, így betegségek megelőzésére is kiválóan alkalmas. A masszázst a leggyakrabban és a legeredményesebben a testi ellazításra alkalmazzák. Keringési betegségeket, szívbetegségeket, magas vérnyomást, fejfájást, hiperaktivitást, álmatlanságot és melléküreg-gyulladást is kezelnek vele. A gyógymód további célja a keringési rendszer, az izmok és az idegrendszer működésének serkentése. thai masszázs tanfolyam

 

A tanfolyam célja:

Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy teljes testet átdolgozó 1,5 órás thai masszázst képes adni.

A tanfolyam időtartama:

intenzív csoport esetén: 2 teljes egymást követő nap (9-16 óráig, hétköznapi intenzív: 10-17 óráig )
hétköznapi csoport esetén:  hétfőtől-csütörtökig 10-15 óráig

Csoportlétszám:

min. 4 fő, max.8 fő

Kiknek ajánljuk a tanfolyam elvégzését:

  • masszőröknek, akik szeretnék meglévő tudásukat bővíteni, és hatékonyabb kezelést adni a hozzáfordulóknak
  • leendő masszőröknek, akik szépségszalonokban, szállodákban, wellness központokban szeretnétek elhelyezkedni, vagy egyéni vállalkozást szeretnének indítani
  • azoknak, akik otthon családtagjaikat, ismerőseiket, barátaikat szeretnék kényeztetni

A tanfolyam díja tartalmazza:

  • részletes jegyzetet, mely tartalmazza az elméleti és gyakorlati anyagot (folyamat leírás)
  • munkavállalásra alkalmas tanúsítvány kiállítását

A tanfolyamra ajánlott hozni:

  • kényelmes pamut ruházat
  • papucs
  • ennivaló

Jelentkezés:

A fenti űrlapon kívül jelentkezni a 06 70 942 02 72 telefonon vagy a mail@essekozpont.hu keresztül, és 3.000.-Ft helyfoglalási díj (személyesen, ill. átutalással történő) befizetésével lehetséges, mely beleszámít a tanfolyam árába.

Átutalással történő befizetés:  jelentkezés után számlaszámot küldünk

Személyesen történő befizetés: előre egyeztetett időpontban

A helyfoglalási díj biztosítja a tanfolyamon résztvevőként való nyilvántartást, a szükséges jegyzetek, kellékek beszerzését.
A befizetett helyfoglalási díjat, amennyiben a tanfolyamon nem tud. v. nem kíván részt venni, kizárólag a tanfolyam kezdési napja előtt 1 héttel lehet visszaigényelni. A fennmaradó tanfolyami díj kiegyenlítése készpénzben történik a tanfolyam kezdése előtt, a jelentkezési lap kitöltésével egyidejűleg.