Holisztikus gyógymódok és masszázs oktatás

Anatómiai alapismeretek

Sikeres, jó masszőrnek rendelkeznie kell anatómiai alapismeretekkel is, ezért javasoljuk, hogy ha nincsen előképzettséged és szeretnél megismerkedni az emberi test felépítésével, mielőtt masszőr képzéseken veszel részt, jelentkezz tanfolyamunkra.

A tanfolyam célja:

A tanfolyamot elvégzők megismerkednek az emberi test váz- és izomrendszerével, valamint egy kis betekintést nyernek a nyirokrendszer működésébe.

Tematikája:

  • gerincoszlop felépítése
  • gerincbetegségek hatása, sajátosságai
  • izomrendszerünk felépítése, működése, szerepe
  • nyirokrendszer szerepe egészségünk megőrzésében

A tanfolyam ára: 7000.-Ft helyett 3.500.-Ft (2017. december 31-ig)

Jelentkezés

Számlázási adatok, ha eltérnek a megrendelőtől:


Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztatót


* Kötelező

Távoktatásos tanfolyamunkra  a jelentkezés a mail@essekozpont.hu e-mail címen lehetséges az alábbi adatok megadásával:  név, telefonszám, lakcím, szül. hely és idő, valamint számlázási név és cím.

Jelentkezése után a díj megfizetése céljából megküldjük számlaszámunkat és az összeg beérkezése után e-mailben, valamint  postai úton ( kártyacsomag)   küldjük az anyagot.

A tanfolyamok anyagát otthon, saját időbeosztása szerint sajátíthatja el, majd után  lehetősége van előre egyeztetett időpontban gyakorlásra, konzultációra (3.000.-Ft).  A tanfolyamokról kiállított oklevelet a konzultáció végén  vehetik át a résztvevők.