Időpont Helyszín Időpont Tanfolyami napok Ár
2018.05.04 Bp., XIII., Váci út 15:00 péntek 5900.- (7900.-Ft helyett)

Sikeres, jó masszőrnek rendelkeznie kell anatómiai alapismeretekkel is, ezért javasoljuk, hogy ha nincsen előképzettséged és szeretnél megismerkedni az emberi test felépítésével, mielőtt masszőr képzéseken veszel részt,  jelentkezz tanfolyamunkra.

A tanfolyam célja:

A tanfolyamon a résztvevők megismerkednek az emberi test váz- és izomrendszerével, valamint egy kis betekintést nyernek a nyirokrendszer működésébe.

Tematikája:

 • gerincoszlop felépítése
 • gerincbetegségek hatása, sajátosságai
 • izomrendszerünk felépítése, működése, szerepe
 • nyirokrendszer szerepe egészségünk megőrzésében

Csoportlétszám: 12 fő

A tanfolyam díja tartalmazza:

 • részletes jegyzetet
 • tanúsítvány kiállítását a részvételről

Lemondási feltételek: 

 • Ha kiderül, hogy nem tudsz jönni a bármelyik tanfolyamunkra, küldhetsz valakit magad helyett.
 • Ha a tanfolyam kezdete előtt 5 nappal (vagy még korábban) kiderül, hogy nem tudsz jönni, akkor átjelentkezhetsz egy másik időpontra, vagy másik tanfolyamra, illetve ha nem találtál megfelelő másik időpontot, vagy tanfolyamot, úgy visszautaljuk a befizetett helyfoglalási díjat
 • Ha tanfolyam lemondására a kezdés előtt 48 órán belül mondod le, sajnos már nem tudjuk a helyfoglalási díjat visszafizetni részedre.

A tanfolyamok esetleges elmaradásáról mindenkit időben, legkésőbb 24 órával a kurzus előtt tájékoztatunk, és a befizetett összeget visszatérítjük.

Jelentkezés:

 1. A dátumot kérlek a következő formátumban add meg: 1900/00/00

 2. Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztatót

A fenti űrlapon kívül jelentkezni a 06 70 942 02 72 telefonon vagy a mail@essekozpont.hu keresztül lehetséges. Átutalással történő befizetés:  jelentkezés után számlaszámot küldünk.

Személyesen történő befizetés: előre egyeztetett időpontban.  A helyfoglalási díj biztosítja a tanfolyamon résztvevőként való nyilvántartást, a szükséges jegyzetek, kellékek beszerzését. A befizetett helyfoglalási díjat, amennyiben a tanfolyamon nem tud. v. nem kíván részt venni, kizárólag a tanfolyam kezdési napja előtt 1 héttel lehet visszaigényelni. A fennmaradó tanfolyami díj kiegyenlítése készpénzben történik a tanfolyam kezdése előtt, a jelentkezési lap kitöltésével egyidejűleg.