Időpont Helyszín Időpont Tanfolyami napok Ár
Hamarosan………

Sikeres, jó masszőrnek rendelkeznie kell anatómiai alapismeretekkel is, ezért javasoljuk, hogy ha nincsen előképzettséged és szeretnél megismerkedni az emberi test felépítésével, mielőtt masszőr képzéseken veszel részt,  jelentkezz tanfolyamunkra.

A tanfolyam célja:

A tanfolyamon a résztvevők megismerkednek az emberi test váz- és izomrendszerével, valamint egy kis betekintést nyernek a nyirokrendszer működésébe.

Tematikája:

 • gerincoszlop felépítése
 • gerincbetegségek hatása, sajátosságai
 • izomrendszerünk felépítése, működése, szerepe
 • nyirokrendszer szerepe egészségünk megőrzésében

Csoportlétszám: 12 fő

A tanfolyam díja tartalmazza:

 • részletes jegyzetet
 • tanúsítvány kiállítását a részvételről

Lemondási feltételek: 

 • Ha kiderül, hogy nem tudsz jönni a bármelyik tanfolyamunkra, küldhetsz valakit magad helyett.
 • Ha a tanfolyam kezdete előtt 5 nappal (vagy még korábban) kiderül, hogy nem tudsz jönni, akkor átjelentkezhetsz egy másik időpontra, vagy másik tanfolyamra, illetve ha nem találtál megfelelő másik időpontot, vagy tanfolyamot, úgy visszautaljuk a befizetett helyfoglalási díjat
 • Ha tanfolyam lemondására a kezdés előtt 48 órán belül mondod le, sajnos már nem tudjuk a helyfoglalási díjat visszafizetni részedre.

A tanfolyamok esetleges elmaradásáról mindenkit időben, legkésőbb 24 órával a kurzus előtt tájékoztatunk, és a befizetett összeget visszatérítjük.

Jelentkezés:

 1. A dátumot kérlek a következő formátumban add meg: 1900/00/00

 2. Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztatót

A fenti űrlapon kívül jelentkezni a 06 70 942 02 72 telefonon vagy a mail@essekozpont.hu keresztül lehetséges. Átutalással történő befizetés:  jelentkezés után számlaszámot küldünk.

Személyesen történő befizetés: előre egyeztetett időpontban.  A helyfoglalási díj biztosítja a tanfolyamon résztvevőként való nyilvántartást, a szükséges jegyzetek, kellékek beszerzését. A befizetett helyfoglalási díjat, amennyiben a tanfolyamon nem tud. v. nem kíván részt venni, kizárólag a tanfolyam kezdési napja előtt 1 héttel lehet visszaigényelni. A fennmaradó tanfolyami díj kiegyenlítése készpénzben történik a tanfolyam kezdése előtt, a jelentkezési lap kitöltésével egyidejűleg.