Időpont Helyszín Kezdés Tanfolyami napok Ár
Hamarosan…….

JELENTKEZÉS

A tanfolyam során a résztvevők elsajátítják a svédmasszázs és a lávaköves masszázs fogásait, valamint reiki 1. beavatást kapnak.

Hatha masszázsra történő jelentkezés esetén, a tanfolyam elvégzése után a résztvevő: svédmasszázs, lávaköves masszázs, valamint reiki 1. tanúsítványt kap.

A Hatha masszázs fizikális és mentális tisztulás céljából végzendő masszázs. A „ha“, azaz nap és a „tha“, azaz hold szavak az ellentéteken való felülemelkedést, az egység elérését jelenti.

A Hatha masszázs egy speciális masszázstechnikára épül. A masszázs ötvözi a keleti és nyugati masszázs testre gyakorolt hatását. Megtalálhatók az energia központúság, az akupresszúra és az aromaterápia egyes elemei. A forró vászonzacskóba helyezett bazaltkövek kellemesen átmelegítik és energetizálják a testet, az izom és ízületi fájdalmak enyhülnek, a feszes és görcsös izmok ellazulnak. Segíti az energiaáramlást, oldja a stresszt, így párhuzamosan javítja a közérzetet. Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot és rendívül jót tesz a bőrnek, mivel a mély meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut. A test ellazulása mellett a szellem is relaxál, a végeredmény pedig fizikai és lelki megújulás, kiegyensúlyozottság.

 

A tanfolyam célja:

A Hatha masszázs készség szintű elsajátítása. Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy teljes testet átdolgozó 1,5-2 órás Hatha masszázst képes adni.

Kiknek ajánljuk a tanfolyam elvégzését:

 • masszőröknek, akik szeretnék meglévő tudásukat bővíteni, és hatékonyabb kezelést adni a hozzáfordulóknak
 • leendő masszőröknek, akik szépségszalonokban, szállodákban, wellness központokban szeretnétek elhelyezkedni, vagy egyéni vállalkozást szeretnének indítani
 • azoknak, akik otthon családtagjaikat, ismerőseiket, barátaikat szeretnék kényeztetni

A tanfolyam díja tartalmazza:

 • részletes jegyzetet, mely tartalmazza az elméleti és gyakorlati anyagot (folyamat leírás)
 • felhasznált anyagokat, eszközöket
 • munkavállalásra alkalmas tanúsítvány kiállítását

A tanfolyamra ajánlott hozni:

 • kényelmes ruházat
 • fürdőruha
 • papucs
 • törülköző (nagyobb méretű)
 • ennivaló

Jelentkezés

 1. Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztatót

06 70 942 02 72 telefonon vagy a  mail@essekozpont.hu e-mail címen keresztül, és 3.000.- Ft helyfoglalási díj ( átutalással történő) befizetésével lehetséges, mely beleszámít a tanfolyam árába. Számlaszámot jelentkezés esetén megküldjük.

A helyfoglalási díj biztosítja a tanfolyamon résztvevőként való nyilvántartást, a szükséges jegyzetek, kellékek beszerzését. A befizetett helyfoglalási díjat, amennyiben a tanfolyamon nem tud. v. nem kíván részt venni, kizárólag a tanfolyam kezdési napja előtt 1 héttel lehet visszaigényelni. A fennmaradó tanfolyami díj kiegyenlítése készpénzben történik a tanfolyam kezdése előtt, a jelentkezési lap kitöltésével egyidejűleg.

A tanfolyamra kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, fürdőruhát, papucsot ajánlott hozni.