AKCIÓ 1-et fizet 2-t kap távoktatásos tanfolyamra történő jelentkezés esetén

Bármely 5.000.-Ft feletti  távoktatásos tanfolyamunkra történő jelentkezés esetén távoktatásos tanfolyamunk közül ajándékba adunk egy választott tanfolyamot 4-5.000.-Ft értékben!

Megszerezhető végzettség:

Cellulit és fogyasztó masszőr

A tanfolyam elvégzéséről  a tanfolyam végén történő vizsga után – sorszámozott, szakmai számos munkavállalásra alkalmas, kétnyelvű (magyar-angol, vagy magyar-német) tanúsítványt állítunk ki, mely  egyéni vállalkozói igazolvány kiváltására, szépségszalonokban, szállodákban történő munkavégzésre jogosít.

Tanfolyam leírása:

Napjainkban nagyon sokan harcolnak a cellulit (narancsbőr) megszüntetésével, valamint a súlyfelesleg leadásával. Tanfolyamunk során elsajátíthatják a résztvevők a cellulit masszázs, valamint a fogyasztó masszázs fogásait, folyamatát és így hatásos segítséget tudnak nyújtani a hozzájuk fordulóknak.

A cellulit (narancsbőr) a bőr alatt található kissebb-nagyobb csomók, elváltozások sajnos nem csak esztétikai problémát jelentenek. Elsősorban a zsír- és vízháztartás anyagcserezavaraiból, valamint az elégtelen nyirokkeringés során felhalmozódott salakanyagok következtében keletkeznek. Ezek a felesleges bomlástermékek visszamaradnak a bőr kötőszövetében, így az szivacsossá, narancshéj-rajzolatúvá válik. A laza kötőszövetekben zsírsejtek gyűlnek össze, melyek csomókba rendeződnek, majd megnagyobbodnak ezzel lassítva a vérellátást és a nyirokkeringést. Főként a hason, csípőn, fenéktájon és a combokon alakulhat ki.
A masszázs javítja a keringést, a nyirokkeringést és a szövetek oxigénellátását, frissességét, ezáltal segítve a méreganyagok távozását a szervezetből, megszűnteti a naracsbőrt. Speciális, zsírtörésre irányuló fogásokkal bővítve a cellulit masszázs fogyókúrák hatékonyságát is nagymértékben növeli.

Távoktatásos tanfolyamainkat azért ajánljuk, mert:

  • részletes jegyzet,  alapján (mely tartalmazza a folyamat leírást) otthon sajátíthatod el az elméleti és gyakorlati ismereteket,

Jelentkezés feltétele: svédmasszőri, vagy gyógymasszőri végzettség, mivel az anyag, csak a cellulit és fogyasztó masszázsra vonatkozó tudnivalókat, folyamatot tartalmazza.

Jelentkezés után számlánkra kérjük a  tanfolyami díj befizetését. Beérkezés után e-mailben megküldjük a részletes jegyzetet,.

A konzultációs napon (előre egyeztetett időpontban)  felteheted kérdéseidet, kijavítják az esetleges hibákat, és rengeteg gyakorlás van.  (5.000.-Ft) A nap végén veheted át szakmai számos, kétnyelvű tanúsítványodat, mely egyéni vállalkozói igazolvány kiváltására, valamint szépségszalonokban, szállodákban történő munkavégzésre jogosít. Gyógymasszőrök esetében, amennyiben csatoltan megküldi végzettségét igazoló bizonyítványát, nem kötelező a konzultáción történő részvétel.

Számlázási adatok, ha eltérnek a megrendelőtől:


Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztatót


* Kötelező

Jelentkezésedhez kérjük az alábbi adatok megadását: név, telefonszám, lakcím. szül. hely, valamint számlázási név és cím megadását.

A tanfolyam akciós  ára: 8.000.-Ft helyett 5.000.-Ft 2019. március  31-ig (+ konzultációs díj)