Mindennapjainkhoz hozzátartoznak az őrangyalok, az arkangyalok, a király angyalok, az elemek angyalai, az atlantiszi un. pecsétes angyalok, akik segítenek életünk bármely területén rendbe hozni sorsunkat, tudnak gyógyítani, ráhatással lehetnek családi, munkahelyi, stb. gondjainkra.

Képesek az élet gyakorlati és személyes dolgaiban is a segítségünkre lenni: oltalmaznak, gondolatokat sugallnak, gyógyítanak, vigasztalnak. Minél többet tudunk róluk, annál hathatósabban tudnak segíteni. A tanuló megtudja kik az angyalok, megtapasztalja lényüket, erejüket, energiájukat. Bizonyára sokan ismernek gyerekkori meséket őrangyalokról, de mennyivel szebbé válik az élet, ha bármikor kommunikálhatunk is velük.  Elsajátítják az angyali energiával, valamint a kristályokkal történő gyógyítás módszereit, hatékonyságát.

A jelentkezők elsajátítják, hogyan készülhetnek fel az angyalokkal való találkozásra, hogyan vehetik fel velük a kapcsolatot, miként kommunikálhatnak velük és tehetik mindennapjaik részévé ezt a csodálatos lehetőséget.

Tanfolyami díj: 5.000- Ft

Számlázási adatok, ha eltérnek a megrendelőtől:


Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztatót


* Kötelező

Jelentkezésedhez kérjük az alábbi adatok megadását: név, telefonszám, lakcím. szül. hely, valamint számlázási név és cím megadását.