Az ember ősidők óta kíváncsi arra, mit rejt a jövő. S hogy ezt kifürkéssze, mindenből következtetni próbált az elkövetkezendő eseményekre: figyelte a felhők járását, a madarak röptét, a füstöt, a csillagokat. S amióta a kártyát feltalálták, természetesen az is a jövőbelátás eszközévé vált.
Magyarországon a múlt században a 36 lapos cigány- vagy vetőkártya volt a legnépszerűbb, amely mostanában reneszánszát éli.
A tanfolyam keretén belül megismerkedhetsz a kártyavetés történetével, univerzum törvényeivel, bővítheted ismereteidet a karmáról, és elsajátítod a cigánykártya lapjainak konkrét és mélyebb értelmezését, kirakási módjait.

Tanfolyam díja: 12.000.-Ft,helyett 4.500.-Ft, mely tartalmazza a tanfolyami anyagot (2021. június 01-ig)

A tanfolyam tematikája:

  •  Kártyavetés története, karma, univerzum törvényei, felkészülés a kártyavetésre
  •  Lapok jelentése (1-18)
  •  Lapok jelentése (19-36)
  •  Kirakási módok

Jelentkezés

Számlázási adatok, ha eltérnek a megrendelőtől:


Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztatót


* Kötelező

Távoktatásos tanfolyamunkra  a jelentkezés a mail@essekozpont.hu e-mail címen lehetséges az alábbi adatok megadásával:  név, telefonszám, lakcím, szül. hely és idő, valamint számlázási név és cím.

Jelentkezése után a díj megfizetése céljából megküldjük számlaszámunkat és az összeg beérkezése után e-mailben, valamint  postai úton ( kártyacsomag)   küldjük az anyagot.

A tanfolyamok anyagát otthon, saját időbeosztása szerint sajátíthatja el, majd után  lehetősége van előre egyeztetett időpontban gyakorlásra, konzultációra (3.000.-Ft).  A tanfolyamokról kiállított oklevelet a konzultáció végén  vehetik át a résztvevők.