Himalája sómasszázs hidratáló, vitalizáló, méregtelenítő masszázs. Kiegészítő kezelésként ajánlott. Támogatja a szervezet öngyógyító erejét, erősíti az immunrendszert, nagyon nagy szerepe van az allergiás megbetegedések gyógyításánál, mivel tisztítja a tüdőt és a hörgőket. Serkenti az anyagcserét, salaktalanító, méregtelenítő, öregedésgátló hatású, segít a kialakult narancsbőr megszüntetésében.

Az sómasszázs során az értékes só, és az alkalmazott masszázsolaj biztosítja a test méregtelenítését. Kitisztítja a bőr mélyebb rétegeit, miközben a gyógynövényes olaj illóolaj-tartalma felüdíti és megnyugtatja testünket, lelkünket. Egyben nagyon jó testradír is, mert a Himalája-sómasszázs során a felső elhalt, hámréteget eltávolítja a bőrről, szabaddá válnak a pórusok, így bőrünk oxigénfelvevő képessége jelentősen megnő.

Kevesen tudják, hogy a Himalája-só terápiáknál is nagyon jól alkalmazhatóak: allergia, zsíros bőr, torokfájás, emésztési gondok.

Ezzel a tanfolyammal segítséget szeretnénk nyújtani, hogy hogyan tudjuk alkalmazni, és ezzel meggyorsítani a kialakult problémák, betegségek gyógyulását sóterápiával.

A tanfolyam ára: 5000 Ft

Jelentkezés feltétele: svédmasszőri, vagy gyógymasszőri végzettség, mivel az anyag csak a sómasszázsra vonatkozó tudnivalókat, folyamatleírást tartalmazza, dvd-t nem.

Jelentkezés

Számlázási adatok, ha eltérnek a megrendelőtől:


Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztatót


* Kötelező

Távoktatásos tanfolyamunkra  a jelentkezés a mail@essekozpont.hu e-mail címen lehetséges az alábbi adatok megadásával:  név, telefonszám, lakcím, szül. hely és idő, valamint számlázási név és cím.

Jelentkezése után a díj megfizetése céljából megküldjük számlaszámunkat és az összeg beérkezése után e-mailben  küldjük az anyagot.

A tanfolyamok anyagát otthon, saját időbeosztása szerint sajátíthatja el, majd után  lehetősége van előre egyeztetett időpontban gyakorlásra, konzultációra (5.000.-Ft).  A tanfolyamokról kiállított munkavállalásra alkalmas tanúsítványt a konzultáció végén történő vizsga után vehetik át a résztvevők.