Megszerezhető végzettség:

Irodai-manager masszőr (960404)

Az irodai (szék) masszázs egy olyan rövid ideig tartó masszázs, amely képes az irodai munka során igénybe vett testrészeket felfrissíteni, izomzatot kilazítani. Közérzetjavító, egészség-megőrző szolgáltatás, melyet elsősorban az irodai munkát végzők számára fejlesztettek ki. A masszázs egy speciális masszázsszéken történik ruhán keresztül. A masszőr gyúró mozdulatokkal átdolgozza a gerinc két oldalát, a vállakat, a lapockát és a medence egy részét, a nyak és a tarkó masszírozásával pedig csökkenti a stresszt. Időtartama: 20-25 perc.

Kiknek ajánljuk a tanfolyam elvégzését:

  • leendő masszőröknek, akik szépségszalonokban, szállodákban, wellness központokban szeretnétek elhelyezkedni, vagy egyéni vállalkozást szeretnének indítani
  • Frissítő- vagy gyógy masszőr oklevéllel rendelkező masszőröknek, akik szeretnék szolgáltatásaikat bővíteni, továbbá kozmetikusoknak, természetgyógyászoknak és gyógytornászoknak.
  • azoknak, akik otthon családtagjaikat, ismerőseiket, barátaikat szeretnék kényeztetni

A tanfolyam ára: 11.000.-Ft helyett 5.000.-Ft (2019. március 31-ig)

Távoktatásos tanfolyamunkra  a jelentkezés az alábbi űrlapon vagy a  mail@essekozpont.hu e-mail címen lehetséges az alábbi adatok megadásával:  név, telefonszám, lakcím, szül. hely és idő, valamint számlázási név és cím.

Számlázási adatok, ha eltérnek a megrendelőtől:


Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztatót


* Kötelező

Jelentkezése után a díj megfizetése céljából megküldjük számlaszámunkat és az összeg beérkezése után e-mailben a rövid jegyzetet. A tananyag dvd-t nem tartalmaz.

A tanfolyamok anyagát otthon, saját időbeosztása szerint sajátíthatja el, majd után  lehetősége van előre egyeztetett időpontban gyakorlásra, konzultációra (3.000.-Ft).  A tanfolyamokról kiállított munkavállalásra alkalmas tanúsítványt a konzultáció végén történő vizsga után vehetik át a résztvevők. A szakmai számos munkavállalásra alkalmas tanúsítvány Magyarországon egyéni vállalkozói igazolvány kiváltására, Mo-n és külföldön szépségszalonokban, szállodákban történő munkavégzésre jogosít.