AKCIÓ !

Bármely 5.000.-Ft feletti  távoktatásos tanfolyamunkra történő jelentkezés esetén távoktatásos tanfolyamunk közül ajándékba adunk egy választott tanfolyamot 4-5.000.-Ft értékben!

 Őseink hatékonyan alkalmazták ezeket a technikákak az egészségük megőrzésére, betegségek esetén pedig a gyógyulás folyamatának gyorsítására. Ezek a módszerek könnyen megtanulhatók, egyszerűen használható praktikák, melyeket otthon is jól, hatékonyan, és biztonsággal lehet alkalmazni.  Mindegyik gyógytechnika alkalmazása során a rossz táplálkozási szokások és a mozgásszegény életmód miatt kialakult nyirokrendszeri dugulások, túlterhelések mérséklődnek, megszűnnek. Serkentik a vérkeringést, aktiválják a salaktalanítást, és erősítik az öngyógyító erőt.

 Tanfolyam díja: 13.000.-Ft,  mely tartalmazza a tanfolyami anyagot, valamint  DVD-t. Akciós ár: 8000.-Ft 2019.szeptember 30-ig

A jelentkezőnek lehetősége van előre egyeztetett időpontban Budapesten, ( 4 fő összeszervezésével) személyes konzultációra, melynek ára: 5.000.-Ft

Moxálás

A moxálás valószínűleg az egyik legrégebbi módszer. A moxálás hagyományos javaslatai széles körbe tartoznak. Általánosan, ott használhatóak, ahol a belsőt melegíteni kell. Ilyen esetek lehetnek bizonyos tüdőbetegségek, menstruációs problémák, vese gyengeség, mozgásszervi problémák stb.

Megelőzésre és gyógyításra egyaránt alkalmazható. A gyógyhatást a gyógyfű izzásakor részben az infravörös sugárzás, a helyi hőhatás és a keletkező illóanyagok bőrbe diffundálása fejti ki. A moxa alapanyaga a fekete üröm.

Moxát sokféle formában lehet megvásárolni: rúd, kúp, és szárított fű alakban kimérve.

Alkalmazása előtt allergiáról meg kell kérdezni a kezelt személyt!

Köpölyözés

A természetgyógyászatban a köpöly használata megközelíti a 3000 évet. A köpölyözés  szintén elterjedt terápia. A lényege, hogy  vákuumot hoznak létre üveg, vagy bambusz edényben (manapság a műanyag valamint a gumi köpöly is elterjedt), és a kezelendő területre helyezik. A gyógyító hatást a helyben kialakuló vérbőség okozza. Ezek a helyek lehetnek izomcsoportok, és az életenergiát szállító meridiánok felett. Ma már a szépészet területén is előszeretettel alkalmazzák: narancsbőr eltüntetésére, fogyás elősegítésére.

Fül- és testgyertyázás

Több ezer éves gyógymód. A fül és test gyógynövényekkel való füstölését ma is végzik Indiában, Tibetben, Dél-Amerikában.

A gyertya gyógyhatását a meleg, a vákuum, valamint a illóolaj hatóanyaga együtt biztosítja oly módon, hogy a gyertya lassan kb. 15-20 perc alatt ég el, ez idő alatt hőhatás keletkezik.

Mivel a gyertya kúp alakú, az égő láng alatt légritka tér keletkezik, amely vákuumhatást eredményez. A szívóhatás következtében a kezelt zónák területén vérbőség alakul ki, nő a véráramlás sebessége, ezáltal elszállítódnak a salakanyagok.

A tanfolyam célja:

A moxálás, köpölyözés, valamint a fül- és testgyertya használatának készség szintű elsajátítása

Jelentkezés után számlánkra kérjük a  tanfolyami díj befizetését. Beérkezés után megküldjük a részletes jegyzetet,   dvd-t.

A konzultációs napon  felteheted kérdéseidet, kijavítják az esetleges hibákat, és rengeteg gyakorlás van. A nap végén veheted át szakmai számos, kétnyelvű tanúsítványodat, mely egyéni vállalkozói igazolvány kiváltására, valamint szépségszalonokban, szállodákban történő munkavégzésre jogosít.

Jelentkezés

Számlázási adatok, ha eltérnek a megrendelőtől:


Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztatót


* Kötelező

Jelentkezésedhez kérjük az alábbi adatok megadását: név, telefonszám, lakcím. szül. hely, valamint számlázási név és cím megadását.