Őseink hatékonyan alkalmazták ezeket a technikákat az egészségük megőrzésére, betegségek esetén pedig a gyógyulás folyamatának gyorsítására. Ezek a módszerek könnyen megtanulhatók, egyszerűen használható praktikák, melyeket otthon is jól, hatékonyan, és biztonsággal lehet alkalmazni, valamint masszázsok kiegészítéseként is jól alkalmazhatóak.  Mindegyik technika alkalmazása során a rossz táplálkozási szokások és a mozgásszegény életmód miatt kialakult nyirokrendszeri dugulások, túlterhelések mérséklődnek, megszűnnek. Serkentik a vérkeringést, aktiválják a salaktalanítást, és erősítik az öngyógyító erőt.

A köpölyözés és test- és fülgyertya alkalmazása, az utóbbi években elterjedt a masszázzsal foglakozók körében, mivel nagyon jól alkalmazható, beépíthető használatuk a masszázs kiegészítéseként.

Köpölyözés

A köpöly használata népi gyógymódként megközelíti a 3000 évet.

A köpöly használata ma már szintén elterjedt a különböző masszázsok kiegészítéseként.  A lényege, hogy lánggal, vagy pumpával vákuumot hoznak létre üveg, vagy bambusz edényben (manapság a műanyag valamint a gumi köpöly is elterjedt), és a kezelendő területre helyezik. A hatást a helyben kialakuló vérbőség okozza. Ezek a helyek lehetnek izomcsoportok, és az életenergiát szállító meridiánok felett.

Fül- és testgyertyázás

Több ezer éves gyógymód. A fül és test gyógynövényekkel való füstölését ma is végzik Indiában, Tibetben, Dél-Amerikában.

A gyertya gyógyhatását a meleg, a vákuum, valamint a illóolaj hatóanyaga együtt biztosítja oly módon, hogy a gyertya lassan kb. 15-20 perc alatt ég el, ez idő alatt hőhatás keletkezik.

Mivel a gyertya kúp alakú, az égő láng alatt légritka tér keletkezik, amely vákuumhatást eredményez. A szívóhatás következtében a kezelt zónák területén vérbőség alakul ki, nő a véráramlás sebessége, ezáltal elszállítódnak a salakanyagok.

A rossz táplálkozási szokások és a mozgásszegény életmód miatt kialakult nyirokrendszeri dugulások, túlterhelések mérséklődnek, megszűnnek. Serkentik a vérkeringést, aktiválják a salaktalanítást, és erősítik az öngyógyító erőt.

A tanfolyam célja:

A köpölyözés, valamint a fül- és testgyertya használatának készség szintű elsajátítása

 Tanfolyam díja: 13.000.-Ft,  mely tartalmazza a tanfolyami anyagot. Akciós ár: 8000.-Ft 2022. május 01-ig

A jelentkezők  – az anyag otthon történt elsajátítása után –  előre egyeztetett időpontban Budapesten, (min.  4 fő összeszervezésével) személyes konzultáción (fetehetik kérdéseiket, bemutatják az elsajátított fogásokat, folyamatot) vesznek részt, melynek ára: 5.000.-Ft

Jelentkezés

Számlázási adatok, ha eltérnek a megrendelőtől:


Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztatót


* Kötelező

Jelentkezésedhez kérjük az alábbi adatok megadását: név, telefonszám, lakcím. szül. hely, valamint számlázási név és cím megadását.