AKCIÓ 1-et fizet 2-t kap távoktatásos tanfolyamra történő jelentkezés esetén

Bármely 5.000.-Ft feletti  távoktatásos tanfolyamunkra történő jelentkezés esetén távoktatásos tanfolyamunk közül ajándékba adunk egy választott tanfolyamot 4-5.000.-Ft értékben!

A frissítő-lazító masszázs (svédmasszázs) a legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. A masszőr simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatokkal frissíti fel a szervezetet.
Csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenek előtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

Tanfolyam díja: 20.000.-Ft helyett 2019.szeptember 30-ig 10.000.-Ft,  mely tartalmazza a tanfolyami anyagot, valamint egy DVD-t.

A távoktatásos svédmasszázs tanfolyam tematikája:

1. tananyag :
  • A masszázs története, elmélete, felosztása. A masszázs hatása.
  • A masszázs fogásai, a masszázs fajtái. A masszázs környezete, eszközei
  • Gyakorlat : A hát kezelése alap masszázsfogásokkal
  • Gyakorlat : A nyak és a váll kezelése svéd masszázsfogásokkal
2. tananyag :
  • Az ember energiarendszere, a csakrák működése. Illóolajok szerepe a méregtelenítésben.
  • Simítások, dörzsölések típusai, kivitelezésük
  • Gyakorlat : Derék és csípő tájék kezelése svéd masszázsfogásokkal.
3.tananyag:
  • Gyúrások típusai és kivitelezésük. A masszázs hatása a mozgásszervekre. Mikor nem szabad masszírozni.
  • Gyakorlat: Végtagok masszírozása és egyéb masszázs fogások

Jelentkezés

Számlázási adatok, ha eltérnek a megrendelőtől:


Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztatót


* Kötelező

Távoktatásos tanfolyamunkra  a jelentkezés a mail@essekozpont.hu e-mail címen lehetséges az alábbi adatok megadásával:  név, telefonszám, lakcím, szül. hely és idő, valamint számlázási név és cím.

Jelentkezése után a díj megfizetése céljából megküldjük számlaszámunkat és az összeg beérkezése után e-mailben valamint egyes tanfolyamok esetében, postai úton (dvd)   küldjük az anyagot.

A tanfolyamok anyagát otthon, saját időbeosztása szerint sajátíthatja el, majd után  lehetősége van előre egyeztetett időpontban gyakorlásra, konzultációra (5.000.-Ft).  A tanfolyamokról kiállított munkavállalásra alkalmas tanúsítványt a konzultáció végén történő vizsga után vehetik át a résztvevők. A szakmai számos munkavállalásra alkalmas tanúsítvány Magyarországon egyéni vállalkozói igazolvány kiváltására, Mo-n és külföldön szépségszalonokban, szállodákban történő munkavégzésre jogosít.

Címkék:  svédmasszázs oktatás, svédmasszázs tanfolyam, frissítő lazító masszázs, gyógymasszázs, svédmasszázs tanfolyam győr