Holisztikus gyógymódok és masszázs oktatás

Lomi-lomi masszázs

Időpont Helyszín Kezdés Tanfolyami napok Ár
2017. augusztus 23-25. Győr 9:00 Sze, P 29.000 Ft 35.000 Ft
2017.szept. 20.és 22. Győr 9:00 Sze, P 29.000 Ft 35.000 Ft
2017. okt. 18-19. Győr 9:00 Sze, Cs 29.000 Ft 35.000 Ft
2017. nov. 22. és 24. Győr 9:00 Sze, P 29.000 Ft 35.000 Ft

JELENTKEZÉS

Különleges technikát alkalmazó, Polinéz szigetekről származó  masszázs. a Lomi-Lomi masszázs. Úgy szokták nevezni, hogy az érintés művészete. A masszázs a szervezet bioenergia egyensúlyát stabilizálja. Hatásai: energetizál, relaxál, oldja az izomcsomókat , serkenti a vérkeringést, és nagy stresszoldó hatása van.

A lágy technika rövid idő alatt lenyugtatja a testet, az izmok sokkal oldottabbá válnak. A nyugodt mozdulatokhoz párosul az ízületek kimozgatása. A masszázs során a masszőr elsősorban az alkarját és tenyérét használja az adott területen, úgy mintha táncolna.

Megszerezhető végzettség:

Lomi-Lomi Hawaii  masszőr  (960404)

A tanfolyam elvégzéséről  a tanfolyam végén történő vizsga után – sorszámozott, szakmai számos munkavállalásra alkalmas, kétnyelvű (magyar-angol, vagy magyar-német) tanúsítványt állítunk ki, mely egyéni vállalkozói igazolvány kiváltására, szépségszalonokban, szállodákban történő munkavégzésre jogosít.

A tanfolyam célja:

A tanfolyamon túlnyomórészt – rövid elméleti ismeretek mellett – gyakorlati központú oktatásra kerül sor. A kiscsoportos képzés célja, hogy a tanuló készségszinten elsajátítsa a lomi-lomi masszázs fogásait, folyamatát, és a végén 1-1,5 órás masszázst tudjon nyújtani.

Kiknek ajánljuk a tanfolyam elvégzését:

 • leendő masszőröknek, akik szépségszalonokban, szállodákban, wellness központokban szeretnétek elhelyezkedni, vagy egyéni vállalkozást szeretnének indítani
 • azoknak, akik otthon családtagjaikat, ismerőseiket, barátaikat szeretnék kényeztetni
 • masszőröknek, akik szeretnék meglévő tudásukat bővíteni, és hatékonyabb kezelést adni a hozzáfordulóknak

A tanfolyamra történő jelentkezésnek nincsenek előfeltételei, nem szükséges előképzettség.

A tanfolyam díja tartalmazza:

 • részletes jegyzetet, mely tartalmazza az elméleti és gyakorlati anyagot (folyamat leírás)
 • felhasznált anyagokat
 • munkavállalásra alkalmas tanúsítvány kiállítását

A tanfolyamra ajánlott hozni:

 • kényelmes ruházat
 • fürdőruha
 • papucs
 • törülköző (nagyobb méretű)
 • ennivaló
 • pendrive

Jelentkezés

06 70 942 02 72 telefonon vagy a mail@essekozpont.hu e-mail címen keresztül, és 3.000.- Ft helyfoglalási díj ( átutalással történő) befizetésével lehetséges, mely beleszámít a tanfolyam árába. Számlaszámot jelentkezés esetén megküldjük.

A helyfoglalási díj biztosítja a tanfolyamon résztvevőként való nyilvántartást, a szükséges jegyzetek, kellékek beszerzését. A befizetett helyfoglalási díjat, amennyiben a tanfolyamon nem tud. v. nem kíván részt venni, kizárólag a tanfolyam kezdési napja előtt 1 héttel lehet visszaigényelni. A fennmaradó tanfolyami díj kiegyenlítése készpénzben történik a tanfolyam kezdése előtt, a jelentkezési lap kitöltésével egyidejűleg.

A tanfolyamra kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, fürdőruhát, papucsot ajánlott hozni.