4

Időpont Helyszín Kezdés Tanfolyami napok Ár Akciós ár
2020.11.17. Budapest 10:00 kedd 15.000 Ft 12.000 Ft
2020.12.02 Budapest 10:00 szerda 15.000 Ft 12.000 Ft

JELENTKEZÉS

Megszerezhető végzettség:

Tradicionális Thai masszőr (960404)

A tanfolyam elvégzéséről a tanfolyam végén történő vizsga után – sorszámozott, szakmai számos munkavállalásra alkalmas, kétnyelvű (magyar-angol) tanúsítványt állítunk ki, mely egyéni vállalkozói igazolvány kiváltására, szépségszalonokban, szállodákban történő munkavégzésre jogosít.

A Thai olajos masszázs különleges keveréke a Tradicionális Thai és a nyugati masszázs technikáknak (svéd, gyógy). az emberi test energiacsatornáit dolgozzuk át bizonyos fogásokkal, melyek kellemes ellazulást biztosítanak. A kezelés hatására a test energiarendszere aktivizálódik. Erősíti az izomrendszert, méregtelenít, serkenti a vér, és nyirokkeringést (ellazítja az izomzatot, felüdíti a fáradt lelket)

A tanfolyam célja:

Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy teljes testet átdolgozó 1.5 órás Thai olajos masszázst képes adni.

Kiknek ajánljuk a tanfolyam elvégzését:

  • masszőröknek, akik szeretnék meglévő tudásukat bővíteni, és hatékonyabb kezelést adni a hozzáfordulóknak
  • leendő masszőröknek, akik szépségszalonokban, szállodákban, wellness központokban szeretnétek elhelyezkedni, vagy egyéni vállalkozást szeretnének indítani
  • azoknak, akik otthon családtagjaikat, ismerőseiket, barátaikat szeretnék kényeztetni

A tanfolyam díja tartalmazza:

  • részletes jegyzetet, mely tartalmazza az elméleti és gyakorlati anyagot (folyamat leírás)
  • munkavállalásra alkalmas tanúsítvány kiállítását

Csoportlétszám:

min. 6 fő, max: 4 fő

Tanfolyamra hozni kell:

  • Kényelmes pamut ruházat
  • Fürdőruha
  • Papucs
  • 4 db törölköző (3 db 50X100-as 1db 70X140-es méretű)

Jelentkezés

  1. Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztatót

06 70 942 02 72 telefonon vagy a  mail@essekozpont.hu e-mail címen keresztül, és 3.000.- Ft helyfoglalási díj ( átutalással történő) befizetésével lehetséges, mely beleszámít a tanfolyam árába. Számlaszámot jelentkezés esetén megküldjük.

A helyfoglalási díj biztosítja a tanfolyamon résztvevőként való nyilvántartást, a szükséges jegyzetek, kellékek beszerzését. A befizetett helyfoglalási díjat, amennyiben a tanfolyamon nem tud. v. nem kíván részt venni, kizárólag a tanfolyam kezdési napja előtt 1 héttel lehet visszaigényelni. A fennmaradó tanfolyami díj kiegyenlítése készpénzben történik a tanfolyam kezdése előtt, a jelentkezési lap kitöltésével egyidejűleg.

A tanfolyamra kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, fürdőruhát, papucsot ajánlott hozni.