Időpont Helyszín Kezdés Tanfolyami napok Ár
2023.02.07. Budapest 10:00 kedd 15.000 Ft MEGTELT
2023.04.03 Budapest 10:00 hétfő 15.000 Ft 

JELENTKEZÉS

Tradicionális Thai  olajos masszőr (960404)

A tanfolyam elvégzéséről  a tanfolyam végén  kétnyelvű (magyar-angol, vagy magyar-német) igazolást állítunk ki, mely  egyéni vállalkozói igazolvány kiváltására, szépségszalonokban, szállodákban használható fel. Egészségügyi intézményben nem fogadják el.

A Thai olajos masszázs különleges keveréke a Tradicionális Thai és a nyugati masszázs technikáknak (svéd, gyógy). az emberi test energiacsatornáit dolgozzuk át bizonyos fogásokkal, melyek kellemes ellazulást biztosítanak. A kezelés hatására a test energiarendszere aktivizálódik. Erősíti az izomrendszert, méregtelenít, serkenti a vér, és nyirokkeringést (ellazítja az izomzatot, felüdíti a fáradt lelket)

A tanfolyam célja:

Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy teljes testet átdolgozó 1.5 órás Thai olajos masszázst képes adni.

Kiknek ajánljuk a tanfolyam elvégzését:

  • masszőröknek, akik szeretnék meglévő tudásukat bővíteni
  • leendő masszőröknek, akik szépségszalonokban, szállodákban, wellness központokban szeretnétek tevékenykedni,  vagy egyéni vállalkozást szeretnének indítani
  • azoknak, akik otthon családtagjaikat, ismerőseiket, barátaikat szeretnék kényeztetni

A tanfolyam díja tartalmazza:

  • részletes jegyzetet, mely tartalmazza az elméleti és gyakorlati anyagot (folyamat leírás)
  • igazolás kiállítását

Csoportlétszám:

min. 6 fő, max: 8 fő

Tanfolyamra hozni kell:

  • Kényelmes pamut ruházat
  • Fürdőruha
  • Papucs
  • 4 db törölköző (3 db 50X100-as 1db 70X140-es méretű)

Jelentkezés

  1. Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztatót

Jelentkezni a fenti űrlapon vagy a mail@essekozpont.hu keresztül, valamint  5000.-Ft helyfoglalási díj (átutalással történő) befizetésével lehetséges, mely beleszámít a tanfolyam árába. Számlaszámot a jelentkezés után 48 órán belül küldjük e-mailben. A jelentkezéseket a helyfoglalási díjak befizetési sorrendjében véglegesítjük.A helyfoglalási díj biztosítja a tanfolyamon résztvevőként való nyilvántartást, a szükséges jegyzetek, kellékek beszerzését.