Időpont Helyszín Kezdés Tanfolyami napok Ár  
2023.01.18. Budapest 10:00 szerda 15.000 Ft

JELENTKEZÉS

Bambusz masszázs (960404)

A tanfolyam elvégzéséről  kétnyelvű (magyar-angol vagy magyar-német) tanúsítványt állítunk ki, mely  egyéni vállalkozói igazolvány kiváltására, szépségszalonokban, szállodákban használható fel. Egészségügyi intézményben nem fogadják el.

A  bambusz masszázs keleten (India, Thaiföld, Malajzia) már régóta alkalmazott technika, mely most kezd teret hódítani Európában és az Egyesült Államokban.

A masszőr  nem a kezeivel dolgozik, hanem különböző méretű bambusz rudakat hengerget, rezegtet végig az adott testrésznek megfelelő technikával a vendég testén. A lassú mozdulatokat néhol erőteljesebb nyomással kombinálja, és a rudakkal történő kezelésnek köszönhetően a kötőszövetek mélyére is el tud jutni. A kezelés masszázságyon, szárazon vagy olaj használatával történik. A rudak használata lehetővé teszi, hogy a masszőr nagyobb nyomást alkalmazzon anélkül, hogy kezét, csuklóját fizikai terhelés érné. Bambusz masszázs hatásai: nyugtat, energiával tölt fel, serkenti a vér- és nyirokkeringést, fájdalomcsillapító, stresszoldó

A tanfolyamon túlnyomórészt – rövid elméleti ismeretek mellett – gyakorlati központú oktatásra kerül sor. A kiscsoportos tanfolyamon a tanuló készségszinten elsajátítja a bambusz masszázs fogásait, folyamatát, a bambusz rúd használatát

A tanfolyam díja tartalmazza:

 • részletes jegyzetet, mely tartalmazza az elméleti és gyakorlati anyagot (folyamat leírás)
 • felhasznált anyagokat
 • tanúsítvány kiállítását (A tanúsítvány magyar-angol vagy magyar-német nyelven kerül kiállításra.  Abban az esetben, ha magyar-angol ÉS magyar nyelven is kéri a tanúsítvány kiállítását, úgy  2000 Ft összeget kérünk.) 

A tanfolyamra ajánlott hozni:

 • kényelmes ruházat
 • papucs
 • törülköző
 • hajcsatt, hajgumi
 • ennivaló

Lemondási feltételek: 

 • Ha kiderül, hogy nem tudsz jönni a bármelyik tanfolyamunkra, küldhetsz valakit magad helyett.
 • Ha a tanfolyam kezdete előtt 5 nappal (vagy még korábban) kiderül, hogy nem tudsz jönni, akkor átjelentkezhetsz egy másik időpontra, vagy másik tanfolyamra, illetve ha nem találtál megfelelő másik időpontot, vagy tanfolyamot, úgy visszautaljuk a befizetett helyfoglalási díjat
 • Ha tanfolyam lemondására a kezdés előtt 48 órán belül mondod le, sajnos már nem tudjuk a helyfoglalási díjat visszafizetni részedre.
 •  48 órán belüli – lemondás esetén a helyfoglalási díjat csak orvosi igazolás, vagy pozitív covid teszt, vagy karantén elrendelő határozat esetén tudjuk visszafizetni, vagy másik tanfolyamra átvezetni.

A tanfolyamok esetleges elmaradásáról mindenkit időben, legkésőbb 24 órával a kurzus előtt tájékoztatunk, és a befizetett összeget visszatérítjük.
A massz

Jelentkezés:

 1. Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztatót

Jelentkezni a fenti űrlapon vagy a mail@essekozpont.hu keresztül, valamint  3.000.-Ft helyfoglalási díj (átutalással történő) befizetésével lehetséges, mely beleszámít a tanfolyam árába. Számlaszámot a jelentkezés után 48 órán belül küldjük e-mailben. A jelentkezéseket a helyfoglalási díjak befizetési sorrendjében véglegesítjük. A helyfoglalási díj biztosítja a tanfolyamon résztvevőként való nyilvántartást, a szükséges jegyzetek, kellékek beszerzését.