Mit jelent a kiscsoport, hány fős a tanfolyam?

Masszázs tanfolyamaink létszáma max.10 fő. Reiki tanfolyamok max. 8 fővel indulnak.

A feltüntetett áron kívül  van-e más költség?

Nincsen, az ár tartalmazza a jegyzetet, a felhasznált anyagok és a tanúsítvány kiállításának díját.

Hogyan lehet a tanfolyamokra jelentkezni?

A jelentkezés a honlapon keresztül történik. A visszaigazoló e-mail, melyet 48 órán belül küldünk ki,  azt jelenti, hogy beírtuk a jelentkezők listájába, de a csoportba csak akkor kerül be véglegesen, ha az e-mailben megírt helyfoglalási díjat befizeti. Ezt jelezzük  is az e-mailben is tájékoztatásként.

Mi történik, ha későn fizetem be a helyfoglalási díjat, már megtelt a csoport?

Amennyiben a helyfoglalási díj már úgy érkezik be, hogy a csoport megtelt, úgy jelentkezését át tudjuk írni későbbi időpontra, vagy visszautaljuk a befizetett helyfoglalási díjat.

Intenzív tanfolyamokon el lehet-e sajátítani az anyagot?

A tanfolyamok gyakorlati oktatásra épülnek. Ez azt jelenti, hogy az elméleti anyagot az oktató nagyrészt a gyakorlat közben mondja el. A tanfolyamon elsajátítják a fogásokat, folyamatot. A tanfolyam végére végig tudnak csinálni önállóan egy teljes testmasszázst. A rutin megszerzéséhez otthon, ismeretségi körben még kb. 10 embert kell megmasszírozni, ez készségtől függ. Van, akinek többet, van akinek kevesebbet.

Van-e lehetőség későbbiekben ismételni, gyakorolni?

Igen, van lehetőség a későbbi gyakorlásra is. Akár csoportba történő becsatlakozás (előre jelezni kell), akár az oktatóval egyéni gyakorlásként (időpont egyeztetés alapján).  A csoportba történő becsatlakozás díja 5.000.-Ft/nap, az oktatóval történt egyéni oktatás  díja 5.000.-Ft/1 óra.

Van-e korhatár a tanfolyamok elvégzéséhez?

A tanfolyamokat 16 év felett bárki elvégezheti, de 18 év alatti jelentkező esetén a jelentkezéskor ezt jelezni kell, valamint a tanfolyamra írásos szülői beleegyezést kell hozni.

Távoktatás esetén a konzultációk mikor és hogyan szoktak indulni?

A konzultáció, gyakorlás általában havonta 1 alkalommal, előre egyeztetett időpontban, 4 fővel történik.

A tanfolyamokról kapott tanúsítvánnyal lehet-e munkát vállalni?

Igen, a tanúsítványok szakmai számos, munkavállalásra jogosítanak. Egészségügyi intézményben nem fogadják el, tehát ott, ahol gyógymasszőrt keresnek. Egyéni vállalkozói igazolványt ki lehet váltani, szépségszalonokban, szállodákban lehet vele dolgozni.

Milyen nyelven kerülnek kiállításra a tanúsítványok?

Magyar-angol, vagy magyar-német nyelven állítjuk ki a tanúsítványokat. A tanfolyam kezdésekor jelezni kell, hogy melyiket kéri a résztvevő.

Külföldön is lehet munkát vállalni a tanúsítványokkal?

Igen lehet munkát vállalni, dolgoznak is vele sokan külföldön. Tanulóink visszajelzései alapján, amiről konkrétan tudunk: Brüsszel, London, Ausztria, Németország, Svájc, Málta, Olaszország. Nyirokmasszázs tanfolyam esetében külföldön csak az 50 órásat fogadják el.

Hogyan tudom a jelentkezésemet lemondani, ha mégsem tudok a tanfolyamon résztvenni?

Lemondási feltételek: 

  • Ha kiderül, hogy nem tudsz jönni a bármelyik tanfolyamunkra, küldhetsz valakit magad helyett.
  • Ha a tanfolyam kezdete előtt 5 nappal (vagy még korábban) kiderül, hogy nem tudsz jönni, akkor átjelentkezhetsz egy másik időpontra, vagy másik tanfolyamra, illetve ha nem találtál megfelelő másik időpontot, vagy tanfolyamot, úgy visszautaljuk a befizetett helyfoglalási díjat
  • Ha tanfolyam lemondására a kezdés előtt 48 órán belül mondod le, sajnos már nem tudjuk a helyfoglalási díjat visszafizetni részedre.
  • Betegség miatti – 48 órán belüli – lemondás esetén a helyfoglalási díjat csak orvosi igazolás esetén tudjuk visszafizetni, vagy másik tanfolyamra átvezetni.