Mit jelent a kiscsoport, hány fős a tanfolyam?

Masszázs tanfolyamaink létszáma max.8 fő. Reiki tanfolyamok is max. 8 fővel indulnak.

A feltüntetett áron kívül  van-e más költség?

Nincsen, az ár tartalmazza a jegyzetet, a felhasznált anyagok és az igazolás  kiállításának díját.

Hogyan lehet a tanfolyamokra jelentkezni?

A jelentkezés a honlapon keresztül történik. A visszaigazoló e-mail, melyet 48 órán belül küldünk ki,  azt jelenti, hogy beírtuk a jelentkezők listájába, de a csoportba csak akkor kerül be véglegesen, ha az e-mailben megírt helyfoglalási díjat befizeti. Ezt jelezzük  is az e-mailben is tájékoztatásként.

Mi történik, ha későn fizetem be a helyfoglalási díjat, már megtelt a csoport?

Amennyiben a helyfoglalási díj már úgy érkezik be, hogy a csoport megtelt, úgy jelentkezését át tudjuk írni későbbi időpontra, vagy visszautaljuk a befizetett helyfoglalási díjat.

Intenzív tanfolyamokon el lehet-e sajátítani az anyagot?

A tanfolyamok gyakorlati oktatásra épülnek. Ez azt jelenti, hogy az elméleti anyagot az oktató nagyrészt a gyakorlat közben mondja el. A tanfolyamon elsajátítják a fogásokat, folyamatot. A tanfolyam végére végig tudnak csinálni önállóan egy teljes testmasszázst. A rutin megszerzéséhez otthon, ismeretségi körben még kb. 10 embert kell megmasszírozni, ez készségtől függ. Van, akinek többet, van akinek kevesebbet.

Van-e lehetőség későbbiekben ismételni, gyakorolni?

Igen, van lehetőség a későbbi gyakorlásra is. Akár csoportba történő becsatlakozás (előre jelezni kell), akár az oktatóval egyéni gyakorlásként (időpont egyeztetés alapján).  A csoportba történő becsatlakozás díja 5.000.-Ft/nap

Van-e korhatár a tanfolyamok elvégzéséhez?

A tanfolyamokat 16 év felett bárki elvégezheti, de 18 év alatti jelentkező esetén a jelentkezéskor ezt jelezni kell, valamint a tanfolyamra írásos szülői beleegyezést kell hozni.

Beteg embereket masszírozhatok-e a megszerzett igazolással?

Az  igazolás megszerzése csak egészséges emberek masszírozására jogosít. Beteg embereket gyógyítás céljából nem masszírozhatunk.

A tanfolyamokról kapott igazolást hol használhatom fel?

Az igazolásokat egészségügyi intézményben nem fogadják el, tehát ott, ahol gyógymasszőrt keresnek. Egyéni vállalkozói igazolványt ki lehet váltani, szépségszalonokban, szállodákban lehet vele tevékenykedni

Milyen nyelven kerülnek kiállításra az igazolások?

Magyar-angol, vagy magyar-német nyelven állítjuk ki az igazolásokat. A tanfolyam kezdésekor jelezni kell, hogy melyiket kéri a résztvevő.

Külföldön elfogadják az igazolást?

Igen, elfogadják külföldön. Tanulóink visszajelzései alapján, amiről konkrétan tudunk: Brüsszel, London, Ausztria, Németország, Svájc, Málta, Olaszország. Nyirokmasszázs  esetében külföldön csak az 50 órásat fogadják el.

Hogyan tudom a jelentkezésemet lemondani, ha mégsem tudok a tanfolyamon résztvenni?

Lemondási feltételek: 

  • Ha kiderül, hogy nem tudsz jönni a bármelyik tanfolyamunkra, küldhetsz valakit magad helyett.
  • Ha a tanfolyam kezdete előtt 5 nappal (vagy még korábban) kiderül, hogy nem tudsz jönni, akkor átjelentkezhetsz egy másik időpontra, vagy másik tanfolyamra, illetve ha nem találtál megfelelő másik időpontot, vagy tanfolyamot, úgy visszautaljuk a befizetett helyfoglalási díjat
  • Ha tanfolyam lemondására a kezdés előtt 48 órán belül mondod le, sajnos már nem tudjuk a helyfoglalási díjat visszafizetni részedre.
  • Betegség miatti – 48 órán belüli – lemondás esetén a helyfoglalási díjat csak orvosi igazolás esetén tudjuk visszafizetni, vagy másik tanfolyamra átvezetni.