Az oktatók nagyon kedvesek,segítőkészek,árad belőlük a szeretet és a nyugalom,mellettük lenni megnyugtató érzés.Jól szakképzett széles látókörrel rendelkező emberek dolgoznak itt,nem tudtam olyat kérdezni,amire nem kaptam választ. Megnyugtató érzés bemenni hozzájuk és ott lenni,ott tanulni,tapasztalatot szerezni.Egy-egy tanfolyam,olyan volt mint egy utazás-teljes kikapcsolódás.Sok minden jót írhatnék még,mert csak azt tudok,csak nem tudom szépenmegfogalmazni. Egyszerűen fantasztikusak vagytok és kész.

– Tóth Timi

Nagyon szeretünk hozzátok járni nagyon nagy tudás van mögöttetek.Szeretjük az Essekozpont barátságos légkörét.Az ott töltött idő alatt mindig pozitívan feltöltődünk.Nálatok megszerzett tudást sikeresen használjuk.Nagyon jó hogy rátok találtunk.Mindent köszönünk, Edina és Csaba

–  Greskóné Edina és Greskó Csaba

Nagyon nehéz pár sorban kifejeznem mind azt a csodálatos érzést ami körülvett bármely tanfolyamotokon az elmúlt 2 év során. Természetesen nekem nagyon tetszett és tetszik az a módszer ahogy elsajátíthatjuk a tananyagot, mind az elméletet , mind a gyakorlatot. Ezért,ahogy tehetem, mihamarabb megyek egy újabb tanfolyamra.

– Cserháti Viola

Olyan emberekkel ismerkedtem meg és tanultam tőlük , akiknek szakmai tapasztalata és tudása óriási. Ez tükröződik azon is ,ahogy az emberekkel bánnak. Komoly alapokon nyugvó gyakorlati képzés mellett számtalan kérdésre is válaszolnak, segítenek a mindennapi munkámban. A velük töltött időt mindig élveztem, soha nem voltam fáradt.

– Bachmayer Kriszti

Az Essénél kíváló szakmai oktatók segítségével magas színvonalon, családias hangulatban szerezhetjük meg tudásunkat. Pozitív dolog, hogy a meghírdetett időkeretben zajlik az oktatás, minden felszerelés és a szükséges kellékek biztosítva vannak. A tanfolyam árai nagyon kedvezőek, az ügyintézés rugalmas és korrekt. Nagy lehetőség, és részünkre szakmai biztonságot ad, hogy az oklevél megszerzése után is kérhetünk az oktatóktól segítséget, akár pótórán való részvétel keretében is. Mindíg amikor vége van egy tanfolyamnak, már várom a következőt.

– Kuthán Gabi

Nagyon jó iskola. Én a talpmasszázs tanfolyamon voltam. Kedves, segítőkész és alapos volt az oktató és pontosan azt kaptam a pénzemért, amit vártam. Használható tudást. Teljesen elégedett vagyok. Köszönöm!

– S. Tímea