Időpont Helyszín Kezdés Tanfolyami napok Ár
2023.03.11-12 Budapest 9:00 Szo,V 25.000 Ft 38.000 Ft 3 hely szabad
2023.04.22-23. Budapest 9:00 Szo,V 25.000 Ft 38.000 Ft
2023.06.02-04. Budapest P: 10:00

Szo,V: 9:00

P, Szo, V 38.000 Ft 50.000 Ft 
2023.06.03-04. Budapest 9:00 Szo,V 25.000 Ft 38.000 Ft
2 napos BUDAPESTEN induló tanfolyamok  tananyaga tartalmazza a trigger-pont masszázst is. Akciós ára: 25.000.-Ft (38.000.-Ft helyett) 2023. szeptember 01-ig

3 napos  BUDAPESTEN  induló  tanfolyam tartalmazza a lágy csontrakás, trigger-pont masszázs, valamint az izom és izületragasztást is. A tanfolyam akciós ára: 38.000.-Ft (50.000.-Ft helyett) 2023. szeptember 01-ig. 

JELENTKEZÉS

A tanfolyam elvégzéséről   kétnyelvű (magyar-angol vagy magyar-német) igazolást állítunk ki, mely  egyéni vállalkozói igazolvány kiváltására, szépségszalonokban, szállodákban használható fel. Egészségügyi intézményben nem fogadják el.

Tanfolyam leírása:

Számtalan elváltozás és kellemetlen fizikai tünet eredete lehet az izületek és izmok megkeményedése, össze csomósodása, amelyek képesek a gerinc csigolyákat egymástól eltolni, vagy össze csúsztatni, továbbá a gerinc oszlop mellett húzódó idegszálakat feszíteni, nyomni, megsérteni, ezáltal kezdetben csak fájdalmakat okoznak, majd csupán idő kérdése és kialakulhatnak a súlyosabb betegségek. A több tízezer éves ősi módszer segítségével, az atlantiszi csontrakás módszereivel nem a csontokra, hanem az izomzatra és az ízületekre hatunk. Segítségével néhány perc alatt fájdalommentesen megszüntethetőek azon tünetek, amelyek a fenti rendellenességeket kiváltják. A lágy csontrakás és trigger-pont masszázs könnyen elsajátítható masszőrök részére,  kárt nem lehet vele okozni, mivel  aktív közreműködője  a kezelt személy. Teljes biztonsággal alkalmazható  módszer, amellyel a masszőr képes gyors segítséget nyújtani. Legyen részese, birtokosa Ön is ennek az ősi atlantisziak által ránk hagyott csodálatos szellemi örökségnek és tudásnak.

A tanfolyam célja:

A tanfolyam keretén belül a résztvevők megtanulják a kezelés előtti állapotfelmérést, kb. 80-90 percre elegendő  fogástechnikát, mozdulatsort, melyről részletes, minden mozdulatot fényképpel illusztrált jegyzetet kapnak, valamint megismerkednek a trigger-pontok kisugárzási területeivel, kioldásával.

Kiknek ajánljuk a tanfolyam elvégzését:

 • CSAK masszőröknek, akik szeretnék meglévő tudásukat bővíteni, és hatékonyabb masszázst adni a hozzáfordulóknak ( a tanfolyam elvégzéséhez min. svédmasszőri végzettség vagy anatómiai ismeretet szükséges)
 • A tanfolyam díja tartalmazza:
 • részletes, fényképpel illusztrált jegyzetet, mely tartalmazza az elméleti és gyakorlati anyagot
 • felhasznált anyagokat
 •  tanúsítvány kiállítását (A tanúsítvány magyar-angol vagy magyar-német nyelven kerül kiállításra.  Abban az esetben, ha magyar-angol ÉS magyar nyelven is kéri a tanúsítvány kiállítását, úgy  2000 Ft összeget kérünk.) 

A tanfolyamra ajánlott hozni:

 • kényelmes ruházat
 • fürdőruha
 • papucs
 • törülköző ( 1 db kisebb és 1 db nagyobb méretű)
 • ennivaló, innivaló

Lemondási feltételek: 

 • Ha kiderül, hogy nem tudsz jönni a bármelyik tanfolyamunkra, küldhetsz valakit magad helyett.
 • Ha a tanfolyam kezdete előtt 5 nappal (vagy még korábban) kiderül, hogy nem tudsz jönni, akkor átjelentkezhetsz egy másik időpontra, vagy másik tanfolyamra, illetve ha nem találtál megfelelő másik időpontot, vagy tanfolyamot, úgy visszautaljuk a befizetett helyfoglalási díjat
 • Ha tanfolyam lemondására a kezdés előtt 48 órán belül mondod le, sajnos már nem tudjuk a helyfoglalási díjat visszafizetni részedre.
 •  48 órán belüli – lemondás esetén a helyfoglalási díjat csak orvosi igazolás, vagy pozitív covid teszt, vagy karantén elrendelő határozat esetén tudjuk visszafizetni, vagy másik tanfolyamra átvezetni.

A tanfolyamok esetleges elmaradásáról mindenkit időben, legkésőbb 24 órával a kurzus előtt tájékoztatunk, és a befizetett összeget visszatérítjük.

Csoportlétszám:

min. 6 fő, max. 8 fő

Jelentkezés:

 1. Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztatót

Jelentkezni a fenti űrlapon vagy a mail@essekozpont.hu keresztül, valamint  5.000.-Ft helyfoglalási díjként (átutalással) történő befizetésével lehetséges, mely beleszámít a tanfolyam árába. Számlaszámot a jelentkezés után 48 órán belül küldjük e-mailben. A jelentkezéseket a helyfoglalási díjak befizetési sorrendjében véglegesítjük. A helyfoglalási díj biztosítja a tanfolyamon résztvevőként való nyilvántartást, a szükséges jegyzetek, kellékek beszerzését.