Időpont Helyszín Kezdés Tanfolyami napok Ár
2022.09.24-25 Budapest 9:00 Szo, V 25.000 Ft 38.000 Ft MEGTELT
2022.10.17-18 Budapest 10:00 H,K 25.000 Ft 38.000 Ft
2022.11.11-13 Budapest P: 10:00

Szo-V: 9:00

P,Szo, V 38.000 Ft 50.000 Ft
2022.11.12-13 Budapest 9:00 Szo,V 25.000 Ft 38.000 Ft
2022.12.17-18 Budapest 9:00 Szo,V 25.000 Ft 38.000 Ft
2 napos BUDAPESTEN induló tanfolyamok  tananyaga tartalmazza a trigger-pont masszázst is. Akciós ára: 25.000.-Ft (38.000.-Ft helyett) 2022. december 31-ig

3 napos  BUDAPESTEN  induló  tanfolyam tartalmazza a lágy csontrakás, trigger-pont masszázs, valamint a tape ragasztást is. A tanfolyam akciós ára: 38.000.-Ft (50.000.-Ft helyett) 2022. december 31-ig. 

JELENTKEZÉS

A tanfolyam elvégzéséről kétnyelvű (magyar-angol, vagy magyar-német) tanúsítványt állítunk ki, mely egyéni vállalkozói igazolvány kiváltására, szépségszalonokban, szállodákban történő munkavégzésre alkalmas. (960404 tevékenységi kód)

Tanfolyam leírása:

Számtalan elváltozás és kellemetlen fizikai tünet, ( – mint pl: az idegbecsípődés, lumbágó, isiász, porckorong sérv, nyak, gerinc, derék, váll fájás, fáradékonyság, ingerlékenység, látási és koncentrációs zavar, migrénes-görcsös fejfájás, gerinc ferdülés, sántítás, nőgyógyászati, urológiai, egyéb gyulladások, betegségek, stb. – ) eredete lehet az izületek és izmok megkeményedése, össze csomósodása, amelyek képesek a gerinc csigolyákat egymástól eltolni, vagy össze csúsztatni, továbbá a gerinc oszlop mellett húzódó idegszálakat feszíteni, nyomni, megsérteni, ezáltal kezdetben csak fájdalmakat okoznak, majd csupán idő kérdése és kialakulhatnak a súlyosabb betegségek. A több tízezer éves ősi módszer segítségével, az atlantiszi csontrakás módszereivel nem a csontokra, hanem az izomzatra és az ízületekre hatunk. Segítségével néhány perc alatt fájdalommentesen megszüntethetőek azon tünetek, amelyek a fenti rendellenességeket kiváltják. A lágy csontrakás és trigger-pont masszázs könnyen elsajátítható masszőrök részére,  kárt nem lehet vele okozni, mivel a aktív közreműködője  a kezelt személy. Teljes biztonsággal alkalmazható  módszer, amellyel a masszőr képes gyors segítséget nyújtani. Legyen részese, birtokosa Ön is ennek az ősi atlantisziak által ránk hagyott csodálatos szellemi örökségnek és tudásnak.

Győrben induló tanfolyamaink nem tartalmazzák a trigger-pont terápiát.

A tanfolyam célja:

A tanfolyam keretén belül a résztvevők megtanulják a kezelés előtti állapotfelmérést, kb. 80-90 percre elegendő  fogástechnikát, mozdulatsort, melyről részletes, minden mozdulatot fényképpel illusztrált jegyzetet kapnak, valamint megismerkednek a trigger-pontok kisugárzási területeivel, kioldásával.

Kiknek ajánljuk a tanfolyam elvégzését:

 • CSAK masszőröknek, akik szeretnék meglévő tudásukat bővíteni, és hatékonyabb kezelést adni a hozzáfordulóknak ( a tanfolyam elvégzéséhez min. svédmasszőri végzettség vagy anatómiai ismeretet szükséges)
 • A tanfolyam díja tartalmazza:
 • részletes, fényképpel illusztrált jegyzetet, mely tartalmazza az elméleti és gyakorlati anyagot
 • felhasznált anyagokat
 •  tanúsítvány kiállítását

A tanfolyamra ajánlott hozni:

 • kényelmes ruházat
 • fürdőruha
 • papucs
 • törülköző ( 1 db kisebb és 1 db nagyobb méretű)
 • ennivaló, innivaló

Lemondási feltételek: 

 • Ha kiderül, hogy nem tudsz jönni a bármelyik tanfolyamunkra, küldhetsz valakit magad helyett.
 • Ha a tanfolyam kezdete előtt 5 nappal (vagy még korábban) kiderül, hogy nem tudsz jönni, akkor átjelentkezhetsz egy másik időpontra, vagy másik tanfolyamra, illetve ha nem találtál megfelelő másik időpontot, vagy tanfolyamot, úgy visszautaljuk a befizetett helyfoglalási díjat
 • Ha tanfolyam lemondására a kezdés előtt 48 órán belül mondod le, sajnos már nem tudjuk a helyfoglalási díjat visszafizetni részedre.
 •  48 órán belüli – lemondás esetén a helyfoglalási díjat csak orvosi igazolás, vagy pozitív covid teszt, vagy karantén elrendelő határozat esetén tudjuk visszafizetni, vagy másik tanfolyamra átvezetni.

A tanfolyamok esetleges elmaradásáról mindenkit időben, legkésőbb 24 órával a kurzus előtt tájékoztatunk, és a befizetett összeget visszatérítjük.

Csoportlétszám:

min. 6 fő, max. 8 fő

Jelentkezés:

 1. Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztatót

Jelentkezni a fenti űrlapon vagy a mail@essekozpont.hu keresztül, valamint  5.000.-Ft helyfoglalási díj (átutalással történő) befizetésével lehetséges, mely beleszámít a tanfolyam árába. Számlaszámot a jelentkezés után 48 órán belül küldjük e-mailben. A jelentkezéseket a helyfoglalási díjak befizetési sorrendjében véglegesítjük.A helyfoglalási díj biztosítja a tanfolyamon résztvevőként való nyilvántartást, a szükséges jegyzetek, kellékek beszerzését.