Időpont Helyszín Kezdés Tanfolyami napok Teljes ár Akciós ár
2020.01.24-26 Budapest P: 14:00

Szo-V: 9:00

P, Szo, V 50.000 Ft 38.000 Ft MEGTELT
2020.02.19-20. Budapest 10:00 Sze, Cs 38.000 Ft 25.000 Ft MEGTELT
2020.03.20-22. Budapest P:14:00

Szo-V: 9:00

P, Szo, V 50.000 Ft 38.000 Ft 2 hely szabad
2020.04.27-28. Budapest 10:00 H, K 38.000 Ft 25.000 Ft
2020.05.22-24 Budapest P: 14:00

Szo, V: 9:00

P, Szo,V 50.000 Ft 38.000 Ft
1 napos GYŐRBEN induló tanfolyam tananyaga nem tartalmazza a trigger-pont masszázst és a ragasztást. 
2 napos BUDAPESTEN induló tanfolyamok  tananyaga tartalmazza a trigger-pont masszázst is. Akciós ára: 25.000.-Ft (38.000.-Ft helyett) 2020.június 01-ig

3 napos  BUDAPESTEN  induló  tanfolyam tartalmazza a lágy csontkovácsolás, trigger-pont masszázs, valamint a tape ragasztást is. A tanfolyam akciós ára: 38.000.-Ft (50.000.-Ft helyett) 2020.június 01-ig. 

JELENTKEZÉS

A tanfolyam elvégzéséről kétnyelvű (magyar-angol, vagy magyar-német) tanúsítványt állítunk ki, mely egyéni vállalkozói igazolvány kiváltására, szépségszalonokban, szállodákban történő munkavégzésre alkalmas. (960404 tevékenységi kód)

Tanfolyam leírása:

Számtalan betegség és kellemetlen fizikai tünet, ( – mint pl: az idegbecsípődés, lumbágó, isiász, porckorong sérv, nyak, gerinc, derék, váll fájás, fáradékonyság, ingerlékenység, látási és koncentrációs zavar, migrénes-görcsös fejfájás, gerinc ferdülés, sántítás, nőgyógyászati, urológiai, egyéb gyulladások, betegségek, stb. – ) eredete lehet az izületek és izmok megkeményedése, össze csomósodása, amelyek képesek a gerinc csigolyákat egymástól eltolni, vagy össze csúsztatni, továbbá a gerinc oszlop mellett húzódó idegszálakat feszíteni, nyomni, megsérteni, ezáltal kezdetben csak fájdalmakat okoznak, majd csupán idő kérdése és kialakulhatnak a súlyosabb betegségek. A több tízezer éves ősi gyógymód segítségével, az atlantiszi lágy csontkovácsolás módszereivel nem a csontokra, hanem az izomzatra és az ízületekre hatunk. Segítségével néhány perc alatt fájdalommentesen megszüntethetőek azon tünetek, amelyek a fenti rendellenességeket kiváltják. A lágy csontkovácsolás könnyen elsajátítható, semmilyen kárt nem lehet vele okozni, teljes biztonsággal alkalmazható gyógyító módszer, amellyel bárki képes gyors segítséget nyújtani. Legyen részese, birtokosa Ön is ennek az ősi atlantiszi gyógyítók által ránk hagyott csodálatos szellemi örökségnek és tudásnak.

Győrben induló tanfolyamaink nem tartalmazzák a trigger-pont terápiát.

A tanfolyam célja:

A tanfolyam keretén belül a résztvevők megtanulják a kezelés előtti állapotfelmérést, kb. 80-90 percre elegendő  fogástechnikát, mozdulatsort, melyről részletes, minden mozdulatot fényképpel illusztrált jegyzetet kapnak, valamint megismerkednek a trigger-pontok kisugárzási területeivel, kioldásával.

Kiknek ajánljuk a tanfolyam elvégzését:

 •  masszőröknek, akik szeretnék meglévő tudásukat bővíteni, és hatékonyabb kezelést adni a hozzáfordulóknak
 • A tanfolyam díja tartalmazza:
 • részletes, fényképpel illusztrált jegyzetet, mely tartalmazza az elméleti és gyakorlati anyagot
 • felhasznált anyagokat
 •  tanúsítvány kiállítását

A tanfolyamra ajánlott hozni:

 • kényelmes ruházat
 • fürdőruha
 • papucs
 • törülköző ( 1 db kisebb és 1 db nagyobb méretű)
 • ennivaló, innivaló

Lemondási feltételek: 

 • Ha kiderül, hogy nem tudsz jönni a bármelyik tanfolyamunkra, küldhetsz valakit magad helyett.
 • Ha a tanfolyam kezdete előtt 5 nappal (vagy még korábban) kiderül, hogy nem tudsz jönni, akkor átjelentkezhetsz egy másik időpontra, vagy másik tanfolyamra, illetve ha nem találtál megfelelő másik időpontot, vagy tanfolyamot, úgy visszautaljuk a befizetett helyfoglalási díjat
 • Ha tanfolyam lemondására a kezdés előtt 48 órán belül mondod le, sajnos már nem tudjuk a helyfoglalási díjat visszafizetni részedre.

A tanfolyamok esetleges elmaradásáról mindenkit időben, legkésőbb 24 órával a kurzus előtt tájékoztatunk, és a befizetett összeget visszatérítjük.

Vis maior esetén ( oktató balesete, kórházba kerülése, csőtörés stb. ) történő  tanfolyam elmaradás esetén a helyfoglalási összeget 2 héten belül visszautaljuk, vagy másik időpontra átírjuk jelentkezését. 

Csoportlétszám:

min. 6 fő, max. 10 fő

Jelentkezés:

 1. Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztatót

Jelentkezni  a fenti űrlap kitöltésével vagy a mail@essekozpont.hu keresztül, és 5.000.-Ft helyfoglalási díj (személyesen, ill. átutalással történő) befizetésével lehetséges, mely beleszámít a tanfolyam árába.

Átutalással történő befizetés: jelentkezés esetén számlaszámot küldünk.

Személyesen történő befizetés: előre egyeztetett időpontban

A helyfoglalási díj biztosítja a tanfolyamon résztvevőként való nyilvántartást, a szükséges jegyzetek, kellékek beszerzését.

Átutalással történő befizetés:  jelentkezés után számlaszámot küldünk Személyesen történő befizetés: előre egyeztetett időpontban.  A helyfoglalási díj biztosítja a tanfolyamon résztvevőként való nyilvántartást, a szükséges jegyzetek, kellékek beszerzését.