Időpont Helyszín Kezdés Tanfolyami napok Ár
2023.02.25-26 Budapest 9:00 Szo,V 18.000 Ft 25.000 Ft 1 hely szabad
2023.03.13-14 Budapest 10:00 H,K 18.000 Ft 25.000 Ft
2023.04.03-04. Budapest 10:00 H,K 18.000 Ft 25.000 Ft
2023.05.06-07 Budapest 9:00 Szo,V 18.000 Ft 25.000 Ft

JELENTKEZÉS

A tanfolyam elvégzéséről  a tanfolyam végén  kétnyelvű (magyar-angol, vagy magyar-német) igazolást állítunk ki, mely  egyéni vállalkozói igazolvány kiváltására, szépségszalonokban, szállodákban használható fel. Német nyelvterületen (Ausztria, Németország) csak az 50 órás tanfolyam elvégzéséről kiállított igazolást fogadják el. Egészségügyi intézményben nem használható.

Tanfolyam leírása:

A nyirokmasszázs olyan masszázs, ahol a kötőszövetre gyakorolt nagyon lágy fogástechnikával fokozzuk a nyirok folyadék visszaáramlását. Nyirokmasszázs javítja a nyirokrendszer ellenálló képességét, megszünteti az anyagcserezavarokat, kiüríti a szöveti ödémákat – csökkentve ezáltal az érintett szervek fájdalmát-, valamint indirekt módon javítja a vérkeringést, sőt, a sejtek táplálék- és oxigénellátását is.
Rendszeresen érdemes nyirokmasszázst alkalmazni.  Legkorábban csak néhány masszázs múlva mutathatunk fel egyértelműen látható és tapintható eredményt. Egy erősen elsalakosodott testet nem lehet egy masszázs alatt megtisztítani.

A nyirokmasszázs tanfolyamon a résztvevő az  elméleti és gyakorlati ismeretanyagot  készségszinten sajátítja el,  mely segítségével  egy teljes testet átdolgozó nyirokmasszázst képes adni.A tanfolyam rövid elméleti ismeretek után gyakorlati oktatásra épülő képzés.

Kiknek ajánljuk a tanfolyam elvégzését:

 • masszőröknek
 • leendő masszőröknek, akik rendelkeznek anatómiai, egészségügyi végzettséggel, és szépségszalonokban, szállodákban, wellness központokban szeretnétek tevékenykedni vagy egyéni vállalkozást szeretnének indítani

A tanfolyamra történő jelentkezésnek nincsenek előfeltételei, de előképzettség nélkül jelentkezés esetén ajánlott inkább az 50 órás tanfolyam elvégzése.

A tanfolyam díja tartalmazza:

 • részletes jegyzetet, mely tartalmazza az elméleti és gyakorlati anyagot (folyamat leírás)
 • felhasznált anyagokat
 • igazolás kiállítását

A tanfolyamra ajánlott hozni:

 • kényelmes ruházat
 • fürdőruha
 • papucs
 • törülköző (nagyobb méretű)
 • ennivaló, innivaló

Lemondási feltételek: 

 • Ha kiderül, hogy nem tudsz jönni a bármelyik tanfolyamunkra, küldhetsz valakit magad helyett.
 • Ha a tanfolyam kezdete előtt 5 nappal (vagy még korábban) kiderül, hogy nem tudsz jönni, akkor átjelentkezhetsz egy másik időpontra, vagy másik tanfolyamra, illetve ha nem találtál megfelelő másik időpontot, vagy tanfolyamot, úgy visszautaljuk a befizetett helyfoglalási díjat
 • Ha tanfolyam lemondására a kezdés előtt 48 órán belül mondod le, sajnos már nem tudjuk a helyfoglalási díjat visszafizetni részedre.
 •  48 órán belüli – lemondás esetén a helyfoglalási díjat csak orvosi igazolás, vagy pozitív covid teszt, vagy karantén elrendelő határozat esetén tudjuk visszafizetni, vagy másik tanfolyamra átvezetni.

A tanfolyamok esetleges elmaradásáról mindenkit időben, legkésőbb 24 órával a kurzus előtt tájékoztatunk, és a befizetett összeget visszatérítjük.

Csoportlétszám:

min. 6 fő, max. 8 fő

Jelentkezés:

 1. Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztatót

Jelentkezni a fenti űrlapon vagy a mail@essekozpont.hu keresztül, valamint  5.000.-Ft helyfoglalási díjként (átutalással) történő befizetésével lehetséges, mely beleszámít a tanfolyam árába. Számlaszámot a jelentkezés után 48 órán belül küldjük e-mailben. A jelentkezéseket a helyfoglalási díjak befizetési sorrendjében véglegesítjük. A helyfoglalási díj biztosítja a tanfolyamon résztvevőként való nyilvántartást, a szükséges jegyzetek, kellékek beszerzését.