A személyes érdeklődés, helyfoglalási díj személyesen történő befizetése csak előre egyeztetett időpontban lehetséges. 

Tanfolyamaink indításával kapcsolatban fenntartjuk a jogot arra, hogy (akár az utolsó pillanatban is) a tanfolyam kezdetét későbbre halasszuk a  hatóságok előírásai szerint. Természetesen tanfolyam elmaradása esetén  a befizetett helyfoglalási díj, tanfolyami díj  későbbi tanfolyamon felhasználható lesz!

Felhívjuk figyelmedet, hogy a tanfolyamok tanulók által 48 órán belül   – betegség miatt – történő lemondása esetén, a helyfoglalási díjat csak orvosi igazolás megküldése esetén áll módunkban visszafizetni, vagy későbbi időpontban induló tanfolyamra átvezetni.

A meghirdetett tanfolyamok – a járványügyi helyzet miatti létszámkorlátra tekintettel – hamar betelnek. A tanfolyamon részvétel véglegesítését a helyfoglalási díj befizetési sorrendje határozza meg, a jelentkezés nem jelenti, hogy bekerült a csoportba.   Amennyiben már nem férne be a csoportba: várólistára tesszük, ha szeretné és értesítést küldünk üresedés esetén. Igyekszünk a szokásosnál gyakrabban indítani a képzéseket,  de helyünk és  oktatóink kapacitása is meghatározó. Megértést köszönjük.

A tanfolyamon résztvevőktől a tanfolyami részvétel megkezdése előtt nyilatkozat kitöltését kérjük,  hogy egészségesek, a betegség semmilyen tünetét nem észlelik, továbbá az elmúlt 14 napban nem érintkeztek a betegség tüneteit mutató, vagy pozitív COVID-19 teszttel rendelkező személlyel.

Tanfolyamok  csak a járványügyi helyzetre vonatkozó előírásoknak megfelelő módon kerülnek indításra: tanfolyam helyszínén folyamatos légtisztítás történik  negatív ionos légtisztítókkal, szájmaszk használata, és a  fokozott fertőtlenítés folyamatos alkalmazása elengedhetetlen. 

Várjuk jelentkezésedet szeretettel!

ÚJ tanfolyamunk: 50 ÓRÁS SVÉDMASSZÁZS

TANFOLYAMAINK NAGY KEDVEZMÉNYEKKEL!!!!!

 KEDVEZMÉNYEK   ÖSSZE NEM VONHATÓAK!!!!

LÁGY CSONTKOVÁCSOLÁS tanfolyam TRIGGER-PONT masszázzsal 25.000.-Ft (35.000.-Ft helyett) , TAPE ragasztással 2021. július 01-ig 3 nap 50.000.-Ft helyett 38.000.-Ft

  KEDVEZMÉNYEK!

 2021. június 01-ig!!!

Távoktatásos akciós tanfolyamok: 

Babamasszázs tanfolyam ára 14.000.-Ft helyett 2021. június 01-ig 5.000.-Ft

Wellness 5 in 1 tanfolyam ára 15.000 Ft helyett 2021. június 01-ig 10.000.-Ft

Talpmasszázs tanfolyam ára: 15.000.-Ft helyett 2021. június  01-ig 9.000.-Ft

Frissítő-lazító (svéd) masszázs tanfolyam ára 15.000.-Ft helyett 2021. június 01-ig 10.000.-Ft

Népi Gyógymódok  tanfolyam ára 13.000.-Ft helyett 2021. június  01-ig 8000.-Ft

Gyed-en, GYES-en lévő kismamáknak, valamint nálunk végzett tanulóinknak 10% kedvezmény jár  személyes részvételű tanfolyamaink árából.

AZ AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK ÖSSZE NEM VONHATÓAK!!!

A tanfolyamokon 18 év alatti személy csak írásos szülői hozzájárulással vehet részt.  

Tanfolyam lemondási feltételek:

  • Ha kiderül, hogy nem tudsz jönni a bármelyik tanfolyamunkra, küldhetsz valakit magad helyett.
  • Ha a tanfolyam kezdete előtt 5 nappal (vagy még korábban) kiderül, hogy nem tudsz jönni, akkor átjelentkezhetsz egy másik időpontra, vagy másik tanfolyamra, illetve ha nem találtál megfelelő másik időpontot, vagy tanfolyamot, úgy visszautaljuk a befizetett helyfoglalási díjat
  • Ha tanfolyam lemondására a kezdés előtt 48 órán belül mondod le, sajnos már nem tudjuk a helyfoglalási díjat visszafizetni részedre.

A tanfolyamok esetleges elmaradásáról mindenkit időben, legkésőbb 24 órával a kurzus előtt tájékoztatunk, és a befizetett összeget visszatérítjük.