Harmónia Háza

A Harmónia Háza egy olyan hely, amely a természetes gyógymódok, illetve különböző keleti és nyugati masszázs, energiagyógyászat, spiritualitás iránt érdeklődők számára tartott KISCSOPORTOS (4-10 fős) oktatásoknak, egyéni kezeléseknek, masszázs- és életmód terápiának ad helyet. Csapatunk több évtizedes tapasztalattal rendelkező az energiagyógyászat ágazataiban jártas reiki mesterek, természetgyógyászok, akiknek fontos, hogy szaktudásuk legjavát adva, szeretettel és odafigyeléssel tanítsák, illetve kezeljék a hozzánk fordulókat.

VirágzóLélek

A harmóniában lévő léleknél természetes a test energikus működése, de ha a lélek beteges, akkor egy idő után a testünk is azzá válik. A szőnyeg alá söpört gondok egyre nagyobb nyomásként nehezednek ránk, és megoldhatatlan problémának tűnnek. Ilyenkor nyújthat hatékony segítséget egy sokszor bizonyított, mégis elég kevéssé ismert természetes gyógymód, a Bach-virágterápia.

Masszázs lap

Masszázzsal kapcsolatos linkek gyűjteménye

Ezotéria lap

Ezotériával kapcsolatos linkek gyűjteménye

Photocharge magazin

Ez az oldal azért jött létre, hogy téged – akit érdekel a fotózás világa és az ebben rejlő kereseti lehetőségek – elkalauzoljon egészen az alapoktól addig, hogy tulajdonképpen egy értékelhető jövedelem forrássá nője ki magát egyszerű hobbiból. Sok különböző ember van, lehet hogy sosem fogsz odáig jutni, hogy stock oldalakra töltesz fel képeket, hiszen ehhez szükséges egy minimális felszerelés. De ne aggódj, itt az oldalon igyekszem azoknak is segítséget nyújtani, akik pusztán kreatív alkotó készségüket szeretnék kamatoztatni a fotózáson keresztül. Szeretném, hogy az oldalon keresztül ez a fantasztikus technikai művészet nagyobb teret nyerjen és ha csak véletlen keveredtél ide, szöget üssön a fejedbe, hogy érdemes lenne kipróbálni.

Wello.hu

Remek cikkek, remek emberektől. Hétköznapi vagy épp érdekes témák, semmi politika.