Tanfolyam Időpont Helyszín Kezdés Tanfolyami nap Ár Mester-tanár
Reiki 1.  2020.11.07 Budapest 9:00 szombat 8000 Ft Komjáthy János 3 hely szabad
 Reiki 2.  2020.11.08 Budapest 9:00 vasárnap 12.500 Ft Komjáthy János 1 hely szabad
 Reiki mester 2020.10.17. Budapest 9:00 szombat 25.000 Ft Komjáthy János 1 hely szabad
Reiki tanár 2020.10.18. Budapest 9:00 vasárnap 25.000 Ft Komjáthy János 2 hely szabad


JELENTKEZÉS

A Reiki egy ősi tibeti módszer, egy összetett japán szó, jelentése:
Rei = egyetemes Ki = életerő energia, vagyis a reiki az egyetemes életerő energiát jelenti. Lényege, hogy az Univerzum gyógyító energiáit magunkon keresztül kezünkkel közvetítjük saját magunknak, vagy másik élőlénynek.
Dr. Mikao Usui japán professzor mintegy 150 évvel ezelőtt újra felfedezett gyógyító rendszert oktatjuk, mely az intelligens univerzális (isteni) energia közvetítésén alapul. A Reiki sokak számára az energetikai gyógyászatba való belépést jelenti, ami érthető is, hiszen a Reiki igen egyszerűen megtanulható és alkalmazható hatékony módszer.
A Reiki elsajátítása és használata mindenki számára hasznos, mert hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segíti az egészség megőrzését. A Reiki segítségével önmagunkkal és környezetünkkel való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik. A Reiki komoly segítséget nyújthat a pszichoszomatikus eredetű zavaroknál is

Reiki I.

Meditációkon és gyakorlatokon keresztül a tanuló ráhangolódik az isteni energiára, a szeretetteljes, finomanyagú energiával való munkára, elsajátítja a kézrátétellel történő gyógyítás alapjait. A beavatásokon keresztül megtapasztalja a belső, gyógyító csatornáinak megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámának és energiaszintjének lényeges megemelkedését. Gyakorlás során megtanulja azokat a kézpozíciókat, amelyek önmaga és mások kezeléséhez szükségesek.

Csoportlétszám:

min: 4 fő, max: 8 fő

Reiki II.

A tanulók megismerkednek a 2. Reiki fokozat szimbólumaival és azok használatával. A beavatással ismét megemelkedik a rezgésszám és az energiaszint. Lehetővé válik a mentális eredetű problémák kezelése, illetve a távkezelés is.

Előfeltétele: Reiki I. tanfolyam elvégzése

Csoportlétszám:

min: 2 fő, max: 8 fő

Reiki Mester

Ez a tanfolyam az első lépés a mesterré válás útján. A beavatáson keresztül többszörösére emelkedik a rezgésszám és az energiaszint. A kapott szimbólum hozzáférést biztosít a mester energiához.

Előfeltétele: Reiki I. és II. tanfolyam elvégzése

Csoportlétszám:

min: 2 fő, max: 8 fő

Reiki Tanár

Azoknak a reiki mestereknek ajánljuk, akik szeretnék még több embernek átadni megszerzett tudásukat.
A résztvevők elsajátítják az oktatás technikáit, alapelveit, a beavatások menetét.
Beavatás által jogosultságot szereznek a Reiki beavatások átadására. Megkapják a tanári munkájukhoz szükséges eszközöket.
Későbbi munkájukban folyamatos támogatást kapnak.

Előfeltétel: Reiki mesteri beavatás

Csoportlétszám:

max: 6  fő

Jelentkezés

  1. Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztatót