Időpont Helyszín Kezdés Tanfolyami napok Ár  
2023.02.06. Budapest 10:00 hétfő 12.000 Ft 15.000 Ft  MEGTELT
2023.03.29 Budapest 10:00 szerda 12.000 Ft 15.000 Ft  
2023.05.10. Budapest 10:00 szerda 12.000 Ft 15.000 Ft   

JELENTKEZÉS

Fejmasszőr (960404)

A tanfolyam elvégzéséről   kétnyelvű (magyar-angol vagy magyar-német) tanúsítványt állítunk ki, mely  egyéni vállalkozói igazolvány kiváltására, szépségszalonokban, szállodákban használható fel. Egészségügyi intézményben nem fogadják el.

A fejmasszázst  nem csak a fejen végezzük,  hanem  egy kicsit arcon,  a vállon, a háton és a karokon is. Ezek mind olyan területek, ahol a rossz testtartás, felgyülemlett érzelmi stressz, vagy a számítógép előtt eltöltött hosszú órák miatt feszültség halmozódhat fel. A masszázs számos különböző mozdulata segít ellazítani a megfeszült, fájó izmokat, enyhíti az izommerevséget, serkenti a vérkeringést, gyorsítja a lerakódott méreganyagok kiválasztását, s ilyen módon csillapítja a fejfájást és a szem megerőltetését, valamint növeli az ízületek mozgékonyságát.

A fejmasszázs rendszeres alkalmazása egészségesebbé teszi a hajat és a fejbőrt és arcunkat. A megélénkült vér- és nyirokkeringés gondoskodik a haj és a fejbőr, arcunk sejtjeinek friss oxigénnel és tápanyaggal való ellátásáról. A fej és arcmasszázs nem diagnosztizál, nem gyógyít, de elősegíti a jó egészséghez és a betegségek elkerüléséhez szükséges mentális és élettani feltételek kialakulását. Fejünk és arcunk masszírozása jót tesz a testnek és a léleknek egyaránt.

A tanfolyamon túlnyomórészt – rövid elméleti ismeretek mellett – gyakorlati központú oktatásra kerül sor. A kiscsoportos képzésen a résztvevő készségszinten elsajátítja a fejmasszázs fogásait, folyamatát.

A tanfolyamra történő jelentkezésnek nincsenek előfeltételei, nem szükséges előképzettség.

A tanfolyam díja tartalmazza:

 • részletes jegyzetet, mely tartalmazza az elméleti és gyakorlati anyagot (folyamat leírás)
 • felhasznált anyagokat
 • tanúsítvány kiállítását (A tanúsítvány magyar-angol vagy magyar-német nyelven kerül kiállításra.  Abban az esetben, ha magyar-angol ÉS magyar nyelven is kéri a tanúsítvány kiállítását, úgy  2000 Ft összeget kérünk.) 

A tanfolyamra ajánlott hozni:

 • kényelmes ruházat
 • papucs
 • törülköző
 • hajcsatt, hajgumi
 • hajkefe
 • ennivaló

Lemondási feltételek: 

 • Ha kiderül, hogy nem tudsz jönni a bármelyik tanfolyamunkra, küldhetsz valakit magad helyett.
 • Ha a tanfolyam kezdete előtt 5 nappal (vagy még korábban) kiderül, hogy nem tudsz jönni, akkor átjelentkezhetsz egy másik időpontra, vagy másik tanfolyamra, illetve ha nem találtál megfelelő másik időpontot, vagy tanfolyamot, úgy visszautaljuk a befizetett helyfoglalási díjat
 • Ha tanfolyam lemondására a kezdés előtt 48 órán belül mondod le, sajnos már nem tudjuk a helyfoglalási díjat visszafizetni részedre.
 •  48 órán belüli – lemondás esetén a helyfoglalási díjat csak orvosi igazolás, vagy pozitív covid teszt, vagy karantén elrendelő határozat esetén tudjuk visszafizetni, vagy másik tanfolyamra átvezetni.

A tanfolyamok esetleges elmaradásáról mindenkit időben, legkésőbb 24 órával a kurzus előtt tájékoztatunk, és a befizetett összeget visszatérítjük.

Jelentkezés:

 1. Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztatót

Jelentkezni a fenti űrlapon vagy a mail@essekozpont.hu keresztül, valamint  5.000 Ft helyfoglalási díjként (átutalással) történő befizetésével lehetséges, mely beleszámít a tanfolyam árába. Számlaszámot a jelentkezés után 48 órán belül küldjük e-mailben. A jelentkezéseket a helyfoglalási díjak befizetési sorrendjében véglegesítjük. A helyfoglalási díj biztosítja a tanfolyamon résztvevőként való nyilvántartást, a szükséges jegyzetek, kellékek beszerzését.