A személyes érdeklődés, helyfoglalási díj személyesen történő befizetése előre egyeztetett időpontban lehetséges

Az Esse Oktatóközpont egy olyan hely, amely a természetes gyógymódok, illetve különböző keleti és nyugati masszázs, energiagyógyászat, spiritualitás iránt érdeklődők számára tartott KISCSOPORTOS (6-10 fős) oktatásoknak, egyéni kezeléseknek, masszázs- és életmód terápiának ad helyet. Csapatunk több évtizedes tapasztalattal rendelkező az energiagyógyászat ágazataiban jártas reiki mesterek, természetgyógyászok, akiknek fontos, hogy szaktudásuk legjavát adva, szeretettel és odafigyeléssel tanítsák, illetve kezeljék a hozzánk fordulókat.

Családias légkörben ismerkedhetsz, illetve sajátíthatod el tanfolyamainkon a különböző masszázsok, és egyéb természetgyógyászati gyógymódok titkait, valamint a spirituális életszemléletet. Tanfolyamaink között megtalálod a keleti gyógyítás egyik alapját képező thai masszázst, valamint a nyugati típusú masszázsok közül igen népszerű frissítő-lazító masszázst (svédmasszázs), és még sok különféle egyéb oktatást. Megismerkedhetsz az univerzális energiával történő gyógyítás hatékonyságával (reiki), angyal tanfolyamunkon tudatossá teheted az angyalokkal történő kommunikációt, illetve önismereti és öngyógyító tanfolyamunk keretében a fejlesztheted személyiségedet, valamint átfogó képet kapsz a holisztikus gyógyítás alapjairól.

Tanfolyamaink az alábbi helyszíneken folyamatosan indulnak:
Budapest, Győr

Figyelembe véve rohanó világunkat és tanulni vágyók időhiányát, több tanfolyamunk már TÁVOKTATÁS formájában (leírás a “Tanfolyamok” menüpont alatt) is elvégezhető.

“A szellemi gyógyító erő mindig jelen van,
csak meg kell tanulnunk nyitottá válni a befogadására”

Nyilvántartási szám (regisztrációs szám): 01-0748-06

A honlap tartalmának engedély nélküli másolása, átvétele sérti a szerzői jogot!